![]() |
Nowy potwór - 'Ancient Dragon'
Postanowiłem narysować coś ekstra. Coś co zadowoliłoby grafików, hodowców smoków, fanów kultury wschodniej, miłośników Dragon Bula i wszystkich innych.
Oto niesamowity, jedyny w swoim rodzaju, super hiper fenomenalny http://img15.exs.cx/img15/227/Draguntlo2.gif Ancient Dragon! A oto jak rodził się nasz Evul Dragun: http://img15.exs.cx/img15/543/Dragun.gif Jak będziecie grzeczni to moze dorobie 7 pozostałych klatek i będzie mozna podlozyc AD zamiast Lorda. DRAGUNZ RULZ!! |
Wooooooooooooooow Za.je.bi.st.y Smoczek :]
|
bomba...chociaż twój temat spycha na bok uptade mojej galerji to szczerze, warto, warto, WARTO
Smoczek jest zagrzebisty! gratz. A nazwa jaka trafiona! Zostało tylko jeszcze raz pogratulować XD |
Fajny,podoba mi sie ten gad Gratz (podobny do mojego brata }:-> )
------------------------------------------------------------------- Papier Toaletowy Happy End ======================= |
dobra robota, ale zdążyłeś nas do tego przyzwyczaić :)
|
No jak zwykle Khan pokazal nam swoje wielkie umiejetnosci :) Smoczek bardzo mi sie podoba :) Jest w stylu bardzo Japońskim :) No Khan dorabiaj te klatki :) bo znudzily mi sie juz te glupie DLe :)
|
Gratz Pomysłu ;)
Bardzo ładnie wyszedł ci ten smoczek :> I zrób te posostałe klatki, zaminie snake'a :P |
spox smoczek ....masz chołopcze talent Gratz :tongue:
|
Lol jak już jesteśmy przy chińskiej kulturze to CHIŃSKA ZUPKA ROX! Krabowa:D yummy!
|
Co tu dużo mowić??? WYPASIASTE:P
|
bardzo ładne!
a propos posta "chińska zupka rox"- zgadzam się!!!! |
tia pieknie ci wyszło :]...podoba mi sie :D boskie i wyslij to do CIPów to moze dodadza go do potworów :] (równy Demonowi?...nee :P)
|
Smok gotowy. Mam wszystkie klatki chodzenia i stania, łącznie z rozpadającymi się zwłokami. Jak ktoś ma ochotę podstawić to zamiast DL to nie ma większego problemu.
|
No to moze teraz zmajstrujesz jakis Ancient dragon sword? :>
Bo ten smoczek naprawde ladnie wyszedl :) No fajnie tylko zapodaj te klatki ;) |
Gratz
No smoczak wyje***y w kosmos ale niewstawil bym go zamiast draga lub dl.
myslalem nad wstawieniem go zamiast wenza to by fajnie wyglondalo ;) jeszcze raz gartulacje |
mi to bardziej przypomina Ancient Lizard, bądz Baby Yellow Dragon, ale rozumiem ,ze chciales nadac mu wiecej szczegolnosci, co faktu nie zmienia, ze wyglada w maire przyzwoicie ;]
|
Ok. Sprity draguna są w 100% skonczone. Podmienialem nawet u siebie w plikach i działa. (wygląda dobrze choć na kolana nie powala) Problem w tym, że występuje błąd w postaci 'różnokolorowych kwadracikow'. Prawdopodobnie potrzebna jest nowsza wersja Editora (ja mam 1.1 + win98se + winXP). Jak ktoś wie jak się pozbyć tego buga to proszę o pomoc. Evul Dragun - czeka!!
|
też tak mam -.-
|
Coś pięknego!
Ten smok to ósmy cud świata. O wiele lepszy od twoich poprzednich prac. Niech cię CIP'y zatrudnią będzisz robił grafę w tibii!!! ;););););)
|
Cytuj:
lol.. wy wogle dobrych grafik nie widzieliscie dlatego sie tak jaracie, ale nie ma czym, drag o ile tak go mozna nazwac wyszedl dobrze na tle tutejszych grafik ale nie znaczy ,ze odrazu jest taki piekny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |