![]() |
FULL wizard addon
mam pytanie wie ktos moze kto w tibi mial full wizard addon na najmnieszym lvl ?
;) |
Nikt.;) Trzeci addon jest nie dostępny.
|
muj kolega mial all addony oprocz 3 . oczywiscie wszystkie itemki na addony zalatwil 2 charem 74 ms xD:D
|
kurde :confused:
|
ja mam na 20 ek 2 addony wizarda xD
|
Widzialem 23 ms z tym outem. Mial chyba hlvl na 2 charze...
@oftopic Czy ktos kiedykolwiek w tibii Miał FULL MAGE OUTFIT? ( bez 3 addonu oczywiscie) |
Ferumbras poległ trzy razy (Harmonia, Antica, Hiberna). Więc są chyba trzy full mage ..
|
ja wiem ze na harmoni ziomek mam full mage addon bo gralem na harmoni 1 dzien po ubicu ferumbrasa mial ferumbras hat w domku a potem juz go widzialem w full mage addon jak pomykal na wrl
jego nick: Jean Grae |
"muj kolega mial all addony oprocz 3 . oczywiscie wszystkie itemki na addony zalatwil 2 charem 74 ms xD"
aLl w kazdy outficie ? full mage? full oriental? pzdro -.- kolega na 8 mial ale mial innego chara :) |
Cytuj:
Po 2 = Mój kolega ma Gwiazdke z nieba :p Tak se mozna pisac ;] Pozdro :) Btw. Wizard Outfit to najbrzytrzy outfit na calej tibi 8o |
Wogóle to Walić Addony :P Szkoda kasy :P
|
Zły Zomisek ;<:(:(
|
@upup
masz racje walic addony tobie i tak nie pomoga :< @topic a co to wyscig kto bedzie mial na mniejszym levelu full outfit ? juz sensowniejsze byloby pytnaie czy jak mam full wizarda i sie rookne bede mial addon na rooku :> ? ODP NIE ! @edir A avatar tez masz brzydki! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |