![]() |
Knight a UH
Witam,
Runy dla knighta mają być teraz praktycznie bezużyteczne. Jak bedzie z UH? Czy sie bedziemy leczyc jak nie nimi? Czy opłaca sie robic uh makera w tej sytuacji? pzdr. |
Czytanie ze zrozumieniem... tylko runy OFENSYWNE zostaną osłabione!
|
tak beda potrzebne zwiekszyl sie tylko dmg zadawanych przez knighta wiec radze zrobic Uh Makera ale tak na marginesie ja z 1 bp UH jak ide expic to jak przychodze z huntu to mam na 2-3 bp UH nastepnych :p:D
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem uhmaker zawsze sie przydaje, nawet jesli mfy sa bardziej oplacalne:)
|
moim zdaniem uhmaker nigdy sie nie przydawal, chyba ze sie mialo domek z 4 lozkami.
|
Uh maker sie przydaje jesli jezdzisz nim na bocie.
|
Cytuj:
|
nie uczciwy, po prostu tak znudzony gra ze nie widzialem nigdy sensu bawienia sie w zakladanie dodatkowych, bezuzytecznych postaci.
|
Uhmaker zawsze się przyda. Mając domek z 1 łóżkiem spokojnie możesz sobie dorobić 1 Bp uhów. Przydaje się zwłaszcza na niższych lvlach gdy chcesz sobie zwiększyć zarobki z hunta.
Pozdrowienia |
Jeżeli masz wbijającego SP bota - uh-maker rox.
Ale na MC to już bym się nie bawił. Szczególnie, że wbijaj se 24 lvl (niby mało), a potem biegaj po soule, podczas gdy main czarem zarobisz w tym czasie kilka razy tyle. Dobry wariant tylko, jeśli masz na main charze hunta i boisz się wchodzić do gry. Co do osłabienia run. Gdzie jest napisane, że osłabione zostały jakiekolwiek runy? |
Cytuj:
|
gdzie te czasy kiedy na kafeikach kazy mial armie uh makerow i robil 20 bp uhow dziennie :(
|
Cytuj:
|
Nie robiac nowego tematu
oplaca mi sie robic uhmakera (na tym samym acc) Kupuje pacc wiec zrobienie takiego dróito óhacza to 2-3 dni . Na pacc bede posiadal wtedy moze 60 ek. Bede expic na rzufjah moze szkrabach a ten druid mialby mi robic uhy na dragi ale nei weim czy mi sie oplaca. Co sadzicie? |
Cytuj:
Dostaje się 1 SP na pół godziny spania w łóżku, tak? Więc dziennie 16 UH'ów zrobisz, chyba że będziesz tracił czas na doexpywanie druta. Równie dobrze można powiedzieć, że 100cc to nie problem - wystarczy 1000x rooka przejść wynosząc średnio 1k, a że tu są wymiatacze, co rooka w 2h robią, to macie super patent na złoto. @ Celoz Cytuj:
Cytuj:
|
co 15 min ale chyba nie bede sie pieprzyl z tym ;p bede chodzil na barbariany ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |