Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Apel do Tibia.pl - nowy ranking na erig (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134762)

Staniu 19-06-2007 22:49

Apel do Tibia.pl - nowy ranking na erig

Panowie mam do was gorącą prośbe!
ostatnio na stronie ze statystykami erig.net* powstał nowy ranking odnośnie narodowości graczy w tibi i zauważyłem pewną rzecz a dokładniej bylo tak:
około godziny 12 Polska prowadziła w rankingu przewagą 5 głosów nad Brazylią, następnie po południu patrze a na TibiaBr.com napisali apel o to żeby wszyscy Brazylijczycy wpisali się na ową liste. Skutek to przewaga ponad 100 głosów w niespełna kilka godzin. Myślę że notka na hunted.pl to za mało! Panowie z administracji! Napiszcie na stronie główne że jest taki ranking bo na hunteda nie wszyscy wchodzą!

Druga sprawa to jak załważyłem zarówno najlepszy gracz Brazylijski (Tripida) jak i najlepszy Szwed (Exequter) zaznaczyli swoją narodowośc a najlepsi z Polaków nie zrobili tego! Dzielny Tajfun Devilry zaznaczy swoją Polską narodowośc ale po jakimś czasie z niewyjaśnionych przyczyn też sie wycofał...

Quezacoatl 19-06-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Staniu (Post 1496731)
Druga sprawa to jak załważyłem zarówno najlepszy gracz Brazylijski (Tripida) jak i najlepszy Szwed (Exequter) zaznaczyli swoją narodowośc a najlepsi z Polaków nie zrobili tego! Dzielny Tajfun Devilry zaznaczy swoją Polską narodowośc ale po jakimś czasie z niewyjaśnionych przyczyn też sie wycofał...

Ja się temu zbytnio nie dziwię... Też bym wycofał (choć w przypadku Tajfuna wszyscy i tak wiedzą, że jest PL)

Cytuj:

a Quezacoatl prawdopodobnie chodzilo o to, że ze wzgledu na licznosc polskich n00bow lepiej nie przyznawac sie do swojej polskosci
Dzięki, że wyjaśniłeś koledze. Myślałem z początku czy o tym wspomnieć, ale uznałem to za oczywiste ;)

Bastash 19-06-2007 23:07

Żałosny wyścig szczurów. Nawet nie pofatyguję mojej dupy, aby wejść na tę stronę.

>down
me play? no fakin' wai!

Staniu 19-06-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1496753)
Ja się temu zbytnio nie dziwię... Też bym wycofał (choć w przypadku Tajfuna wszyscy i tak wiedzą, że jest PL)

nierozumiem, on chyba i tak juz tam niegra to co mu szkodzi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash
Żałosny wyścig szczurów. Nawet nie pofatyguję mojej dupy, aby wejść na tę stronę.

teraz to dowaliłeś z tym wyścigiem szczurów, w gra w tibie to co niby jest, zdobywanie wyższych i wyższych poziomów żeby by najlepszym czyli wyścig szczurów, a skoro tu jesteś to chyba znaczy że w to grasz!

Żyłka 20-06-2007 00:04

"Stan: Niegrający"

hmm... no chyba jednak nie gra ;p

a Quezacoatl prawdopodobnie chodzilo o to, że ze wzgledu na licznosc polskich n00bow lepiej nie przyznawac sie do swojej polskosci

Withord 20-06-2007 00:21

Staniu, nie dla wszystkich Tibia to wyścig szczurów...

Staniu 20-06-2007 11:23

No tak, wiem większośc ludzi gra dla przyjemności, ale jest i element wyścigu szczurów w tym biciu poziomów.

matiiii 20-06-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Staniu (Post 1497464)
No tak, wiem większośc ludzi gra dla przyjemności, ale jest i element wyścigu szczurów w tym biciu poziomów.

Tudzież by dla zabicia czasu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57.