![]() |
Kilka pytań na temat Letniego Upg
1) Czy dadza Nowy server PvP ?
2) Czy To Exori Gran będzie silniejsze od starego? 3) Czy Zmiejszyli dmg tych gwiazdek co attack miały 90 ? 4) Kto teraz bedzie silniejszy knight czy pal ? 5) Kiedy bedzie upg ? ZGÓRY THX !!! |
Cytuj:
2. Tak. 3. Tak, chyba do 60. 4. Jeszcze nie bylo update, więc skąd mamy wiedzieć? Jednak wydaje mi się, że pall :D 5. Nikt tego nie wie, ale uważam, że już nie długo :) Pozdrawiam! :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moim zdaniem knight będzie silniejszy. W końcu zawsze się mówi, że na tych samych levelach paladyn nie ma większych szans. Dużo zależy od szybkości graczy imo. :P |
A jak dla mnie to powinni zrobić tak zeby obie profesje były jednakowe B)
|
@up
gdyby były jednakowe to by była jedna profesja -.- @topic 2)tak 5)nikt nie wie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
4.) mnie sie zdaje że knaid będzie potężniejszy bo zawsze jest ale to głuwnie zależy od umiejętności.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam za to pytanko do ludzi grajacych w tibie ponad 3lata!od kiedy siegacie pamiecia to nowe swiaty byly tworzone przy kazdym(wiekrzym-letni/zimowy)update czy moze nie?
@EDIT: moze ktos oprocz progmaniaka wyrazi swa opinie? |
Nie koniecznie zawsze, teraz nie ma potrzeby na nowe światy bo jest dużo i jest ok.
|
Cytuj:
Powiem Tak: 1.ZOBACZ TEMAT WCZESNIEJ 2. TA INFORMACJA PISALA NA TBI PL 3. NIE WIADOMO 4. RACZEJ PO ROWNO -.^ 4. NIE WIADOMO,ALE NAPEWNO SZYBKO NIZ SIE SPODZIEWASZ A TAK WTB TO NA WSZYSTKIE TWOJE PYTANIA ZNALAZL BYS ODPOWIEDZ JAK BYS NIE BYL LENIEM ... SZUKAJ NASTEPNYM RAZEM PLISSS !! |
[quote=Tristo;1507872]od kiedy siegacie pamiecia to nowe swiaty byly tworzone przy kazdym(wiekrzym-letni/zimowy)update czy moze nie?
[quote] Nie zawsze lecz zwykle niedlugo po update pojawialy sie nowe servery. ~PzDr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |