![]() |
Jaką grasz postacią?
Jaka postacią grasz na mainie?
Ja wybrałem khighta to moja pierwsza. Głosujcie! |
na poczatku byl sorc :]
potem stworzylam paladynke ;) a teraz nadszedl czas na druida, przy ktorym juz chyba zostane,bo gra mi sie nim swietnie ;) |
Ja gram moi mili sorcem. Sorcer the best!
|
ja posiadam wszystkie klasy najpierw dostalem knighta puzniej zrobilem maga puzniej druida na koncu palka
|
Knight i Druid....tymi postaciami gram....w zamierzchłych czasach grałem sorckiem a palkiem nie.....bo jakoś mi nie leży:))
|
to proste oto filozofia:P:
paladyn:nie masz lagow,lubisz postacie ktore walom na dystans i lubisz takie postacie troche magi troche atako czy cos takiego:P knight:najprostrza postac bijesz i sie czasem uleczysz zadna filozofia:P:P mag i druid:postacie magiczne druid czary defensywne mag czary ofensywne ci co wolom grac na dluszom mete biorom maga a druidzi to najczesciej uh markerze wiec gram paladynem:P |
Gram knightem. Jest to chyba najprostsza postać, więc od niej zacząłem. I gra mi się świetnie :D 8)
|
Węc tylko 25% osub jest mądrych i wybrało maga.
|
Knight Rulez HEHEHE
następny w kolejce czeka <mag> i to wlasnie tym chce siac postrach wsrod PK! |
Od 5 miesiecy garm rycerzem :] jedynol jego wadol jest to ze niemoze robic sobie ronow a niechce mi sie robic drugiej postaci maga wiec paladyn jest najbardziej optymaldol postaciol w tibi :):)
|
a mi się wydaje że palladyn jest najlepszy, bo gra knightem mi się nudzi ciągłe traningi itp.. a palladyna jest postacią o duzym urozmaiceniu moze uzywać czarów i być blokerem jest trudnym celem dla pk
|
W przeszlosci mialem 2 sorcow,2 knightow i paladyna. Teraz jak dostane pacca to robie sorca na premii i ta postac juz zostanie.
|
Ja caly czas gram jedna postacia jest to pallek (ostatnio stworzylem na nowym serwerze drugo postac ale nie mozna sie lognac :( )
|
ja wybralem maga :D fajen isie czaruje :D, ale niestety pk mnie przesladuja, poki nie zdobende wysokiego leve bede sie bal caly czas ;(
|
sesaj the sorcer
Ja swoją przygode z tibią zaczełem z knightem, ale PK sie na mnie uwzieli :(.
Teraz od jakiś 2 tygodni gram sorciem i nim najlepiej mi sie gra. POLECAM SORCA :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie korzystajcie ze slownikow!!! |
Ja mialem juz wszystkie postacie oprocz druida bo druid mi nie odpowiada i wedlug mnie jest najgorszy.Knightem galem ale szybko sie nudzi i jest tak sobie . Sorc to trudno jest na poczontku- trudno sie expi , klopoty z kasa , sciganie przez PK .A pally to wysasna sprawa ale trzeba nie miec lagow bo z lagami to dlugo niepozyjesz . Masz troche magii masz dobre skillsy , PK zadko sie czepiają :P
PALANT RULEZ!!! |
Powiem jedno!!!Palladyni RULeZZZZZZZZZZZZZZZZZzzz
|
Moja pierwsza postac byl Knight, a teraz tylko palladyn i po gram nim bardzo dlugo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |