![]() |
Już na slimy?
Knight skille 53/48. Pytanie proste - iść na slimy skillować z plate setem, c.helmetem, guardianką? Nie będę za mocno dostawał?
Zwalam na to, że pytano już o to. |
Na moje to conajmniej Crown Set i 65/65.
Hmm, na twoim levelu to może być niezłe waste (ciągle sie uhać/manasować). Emcess. |
Ja zacząłem od 55/52 i wtedy było troche ciężko nie powiem, raz na pół godziny trzeba było zabić matkę żeby odpocząć trochę i żeby nie wastować na UHach..
Zacznij od 60/60, EQ wystarczy wydaje mi się. Jeśli hity bedą już zdecydowanie za duże, zmień slima. |
lol,ja skilluje zawsze od 60 / 60 czasem nawet od 65/65 a ty nawet 50 shielda nie masz i do tego z takim eq chce sei pchac na slimy ? odpada...
|
za slaby shield masz(minimum medusa i 55/55+, ale czesto bedziesz musial matke zmieniac). ja wlasnie zrobilem new knighta na candii i na sliamch zaczolem trenic na 15lvlu skills 55/55, eq : g arm, k legi, buty, w helmet, v shield. co 1,5-2,5h musialem zabijac matke bo hity 30+ wchodzily
|
dziekowa all
teraz wiem więcej niż chciałem pozdro~ / do zamknięcia |
a ja skilluje od 50/50 , Noble Arm, Crown Helmet, Plate Legs, Crown Shield, i nie mam w ogóle waste, tylko niestety muszę stosunkowo często zmieniać matkę ;)
|
Ja zacząłem od 60/60 jak miałem knighta. Ale jak nie wierzysz ludziom z forum to weź kilka UH i pójdź zobacz w jakieś bezpieczne miejsce jak koło NPC Wyda jak bije Cię slime i czy Ci się to opłaca.
Teraz gram na non-pvp paladynem i z chęcią bym się na slima z kamieniami wybrał ale mam tylko 53 shiled + medusa shield i mocno mnie bije. |
Z takim eq to musisz do 60/60 poczekac bo za bardzo beda cie bily
|
Skille 65, p set i dwarvenka i lajt ;)
|
Gdzie jest duzo slimow blisko venory?
|
Ja mam Knighta( 68/68 ) eq: k armor.. p legi i meduse shielda... niekiedy oberwe ale to niekiedy ;) ... radze Ci poskiluj na rotach lub dwarfach do 63-65 a potem idz na slimy ;]
_____________________ "Nie musze żyć z muzyki...muzyka żyje we mnie" |
Ja bym ci polecil skillowac na gsach:
Idziesz na poh lurujesz sobie 2 i bijesz z bsa a potem je leczysz i siebie tez patrz tu V ZART |
Radziłbym na to nie zwalać... no ale cóż, skoro pytasz to 60/60 minimum z takim eq.
|
Ja zacząłem skillować na slime od skilli 56/56.Moje eq to :beho shield,b robe,devil helmet,croco boots,palte legi i scarf.Przyjemnie się na nich skilluje.Rzadko mnie trafiają ,a ja je często na full defie z knife.Pozdrawiam
|
60/60, k set i mozesz pomalu probowac ;)
|
wiec tak ja osobiscie zaczynalem od 55/55 z tym ze mialem crown set i vamp shielda;)
|
Skille chociarz 60/60 a eq Dragon Shield I Knight-Set wystarczy spokojnie.
|
Żeby nie zakładać niepotrzebnie tematu to spytam gdzie są jakieś bezpieczne miejsca ze slimami dla pacc :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |