![]() |
Ban za tp?
Siemka miałem dzisiaj taką sytuację ze zrobiłem sobie tp. Kumpel mi powiedział później ze za to można dostać bana to prawda?
Po jakimś 30 minutowym huncie idę do depo a tu co? Liścik :confused: Wydaje mi się ze to porostu ktoś chce mnie zhakować dodaję screena- http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...cd9f8980a34872 |
Można dostać.
Przynajmniej można było. List od "hakerów". |
1. Za tp można dostać bana.
2.Gość chcę cię zhakować ;) |
1) CipSoft NIGDY nie kontaktuje się z graczami przez tibijskie listy (nie dotyczy ponagleń za domki ;))
2) CipSoft NIGDY nie wymaga od ciebie logowania się na danych stronach 3) CipSoft NIGDY nie ostrzega przed banem, wali go od razu ;] 4) Zchackować ciebie chciał gracz o nicku Yata'Wata |
Dzięki wielkie :p tak myślałem ze ten kolo chce mnie zhakować...
Nigdy nie miałem do czynienia z CipSoftem, banami itp wiec nie wiem jak sie komunikują z ludźmi pozdro:p |
Powinieneś przekazać ten liścik GM'owi (kontakt przez ctrl+r lub post na gamemaster board na www.tibia.com). On zajmie się tym 'hakierem'.
|
Komuś tu się nudzi, mieć płatną domenę i bawić się w takie zagrywki...
|
Tak.Możesz dostać bana za TP.W dodatku jest taka opcja ,że otrzymasz bana za "robienie TP" czyli drugi gracz chce się teleportować ,a Ty mu pomagasz(stajesz za nim itd. wiesz o co mi chodzi) byłem świadkiem jak 3 kolesi dostało bana.
1.Za używanie buga(TP) 2 i 3.Za pomaganie w wykorzystywaniu buga. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |