![]() |
[YouTube] Zul Uliczny life Coment plx :)
|
Spoko film widac ze sporo robiłeś tego chara... :s
Tylko nie wrzucaj fimow na youtuba bo strszanie pogorsza jakosc...trzeba bylo sie pomeczyc zeby zobaczyc co kolwiek... :P |
No Az lezka się w oku kreci :) Pamietam Cię z dawnch czasow "Lord Dazin" xD
btw. jak sie nazywa piosenka w 2min? @down dzieki :) Ty "zulu" jestes spox :) znam Cię krotko ale na huntach pomagales itp :) Do Ciebie mam szacuneczek :) |
Cytuj:
Pozdrawiam :)) |
b.fajny filmik
ogólnie szanuję doświadczonych graczy bardziej niż pgerów lajtowe wspomnienia ze starej tibii ~ |
Filmik Fajny :P Stare Czasy :P a Youtube naprawde pogorsza Grafike ..tylko na co innego wrzucać .. :P Pzdr Spoko film
|
Naprawdę świetny film stojący na poziomie W.M.V Coronela Bornergio.
|
Bardzo ładny filmik ;* aż się łezka w oku kręci :confused:
|
Ehhhhhh....
Przypominają mi się czasy w których zacząłem grac w ta grę :) |
kiedys wykorzystales te zdjecia w innym filmiku.
|
Spoko filmik ^.^
|
Fajny Film to sie nazywa gracz gra kiedy mu sie chce zyje normalnie a nie jak te inne pgery zycia nie maja tylko tibia i tibia zal gz 10+ : ) pozdro
|
:)
Glownie o to chodzilo zeby pokazac ze kiedys bylo fajnie.. nie bylo super h lvli bo nie liczyl sie Tylko lvl.
Dzieki za mile slowka na temat filmu dostalem naweet honor na YouTube za najwiecej ogladany film z Polski ;) |
niezly filmik
moze bys go gdzie upload :D kiedy 100 lev?? |
Gz filmik warty obejrzenia.... Nie wiedzialem ze na poczatku tibii itemki tak wygladaly ; ]
|
Film Dobry TYlko ja mam 1 pytanie qrwa mac czy tam na 1 scrreenie miales SKuLLa? Jak to jest non pvp swiat?
|
hrhr
Cytuj:
@up testserver @filmik ahh te stare dobre czasy, wtedy to sie gralo, all qmple i odkrywanie coraz nowszych terenow... teraz w kolko to samo, tamte czasy juz nie wroca ='( |
Heh :) Filmik spoko, ja nie będę mówić że dawniej było tak i siak, bo moja przygoda z tibia zaczeła się ~3 lata temu :P (jak neta dostałem).
Zul'a znam z widzenia, pisze na forum etc. :D, ale byl taki czas ze pisalismy ze soba :P. On pewnie już tego nie pamięta, ale tak było :] Ja mam do niego wielki szacunek, bo jak już pisali u góry "On gra kiedy chce i żyje normalnie.." Pozdro dla Calmery :* |
Bardzo fajny filmik :] mam pytanie , co to za nagranie leci na koncu , jak pojawiaja sie napisy koncowe z gory thx ;)
|
Troche mały format do połowy, i kiepskie przejście muzyki :P A reszty to tylko pogratulować :)) :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |