![]() |
Niechciany gość... w domku
Witam wszytkich, od razu do żeczy...
Kupiłem sobie pacca (3 raz przez tibia.pl ofc :P :P) i chcę kupić domek, ale... śpi w nim jakiś ziomek oO. Domek jest w obecnej chwili niczyj (nikt nie jest ownerem) I tu pytanie, czy jeśli kupię ten domek, i kolo zaloguje się, to co się z nim stanie?? Czy dostanie autoteleporta do świątyni, czy pojawi się obok łóżka, ale nie będzie mógł się ruszyć?? Nie chcę żeby mnie okradł :/ halp plax!!!!111!11oneoneonejeden!!i!Nen!Inien!! nie wiem po co screen, no ale... http://foteka.pl/full/694b1b8ae79aa8...766fb9cbb5.jpg |
Kliknij use na jego głowę, to już go tam nie będzie :P
|
ok wiem o co biega, że ja ide spać a jego wywala kk (żal że na to nie wpadłem :/)
|
Cytuj:
¤ Topic Jak się zaloguje, to go wywali do temple, ale sposób kolegi UpUp. |
To jest Elet druid toldi ?
|
@up
dobra wydało się z kąd wiesz?? :D |
Bardzo proste :
Wyczyszczasz wszystkie komendy służace do domku z nicków i kupujesz dom a jak on sie zaloguje to go zaloguje sie przed drzwiami |
Cytuj:
no dobra, a jak mam to zrobić przed kupieniem domku??:baby::baby: |
A to server Saphira ? bo widziałem go w depo ale jakoś go zapamiętałem (bo miał rs'a :D). Kiedy przechodziłem ta alejką to wydziałem go przed domkiem jak ćwiczył mlvl. Ale chyba go hackli bo teraz ma 9 lvl 0.o. Teraz już nie jest właścicielem domku ale sie położył i tam został.
|
@up ta to saphira ;d
@top poprubuję te wasze evul propozycję, będzie dobrze, a jak nie to wezwę gma :> |
1. Kupujesz domek
2.Wchodzisz do niego 3. Stajesz naprzeciw drzwi wymawiasz komendę "aleta grav". 4.Czyścisz listę 5. Wymawiasz "aleta sio" 6. Sprawdzasz czy lista jest czysta. Jeśli nie - czyścisz. 7. Pochodzisz do łóżka tego delikwenta. 8. Lokalizujesz jego głowę. 9.Kierujesz na nią mysz. 10. Klikasz use. The end. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |