![]() |
axy po updacie
Prosilbym o podanie nowych axow ich statow oraz lvla od ktorego bedzie mozna uzywac.
Z gory thx |
Albo dajcie link do jakiegos wykazu broni ale po upie bo tez trenie axe i mnie to ciekawi xD
|
Będzie update to sobie zobaczycie. Trochę cierpliwości.
|
Cytuj:
Ehh właśnie wyjąłeś mi to z ust :) Będzie Update zobaczycie.. troszkę cierpliwości chociaż sam się nie mogę doczekać ale cierpliwy jestem.. Proponuję zamknąć temat:topic: |
erig.net tam masz wszystko... no masz pare axow i ich staty(nowe i te aktualne) więc sam szukaj ja sam o tym pomyślałem i juz podniecam sie nowymi clubami;p
|
ej a kiedy bedzie ten update:)
|
Re
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na moje oko to sie nazywa Up-Date (ewentualnie Update) ale na 100 % nie abdejt:glupek::D |
Cytuj:
@topic Ja chce bardzo moim low lvl knightem zrobic najslabsza arene i zdobyc tego axe, co jest w tej komnacie. |
kurde o swordach i o pallkach wszyscy gadaja a ja nawet statystyk chociazby 1-go axa nie widzialem...
|
|
czyli axe znowu w tyle niedosc ze 0 defa to 2 axy dodalli a swordow z 10 ;/
|
Cytuj:
|
Tu masz spis wszystkich nowych axów: Hackzooor
|
Cytuj:
<noob alert> <noob alert> Jeszcze nie ma pelnej listy axe ale znajac zycie tuz po upie wszystkie beda na erigu. ;] |
Cytuj:
A mnie to sie wydalo smieszne ? @Topic jak juz mowilem, zalezy mi tylko zeby zrobic najslabsza arene :D Dlugie tam kolejki sa ? Zreszta jaki tam jest system, ze na arene jest kolejka jak np do sklepiku ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |