![]() |
Botting
Dzisiaj na moim serwie przyłapałem naj lvl (rookstayera, ja jestem na 2 miejscu) na botowaniu, złożyłem raport i czekam i czekam i czekam i jajo, się chyba nie doczekam. Słyszałem coś, że jak napisze na forum.tibia.com to GM się pojawi i odpowiednio nagrodzi. Ktoś to kiedy robił? Ktoś wie gdzie napisać? Słyszałem, że Pan Klocek jest w tym dobry ^^ Powiedzcie mi proszę gdzie napisać i co jakby ktoś mógł ;>
// Dziękuję. |
Słowa są autorstwa czcigodnego Pana Klocka. :)
Cytuj:
darushu. |
A masz jakieś dowody? Film, wiarygodne screen shooty? Bo nie wiem czy ktoś z "wyższych" uwierzy ci na słowo.
Przeszukaj całą stronę, może coś znajdziesz a jak nie to cierpliwie czekaj na odpowiedź z raportu. Twoje zgłoszenie może być odebrane jako wyraz zazdrości i będzie zlekceważone, bo w końcu to on jest pierwszy. |
Cytuj:
Cytuj:
darushu |
Dzięki Darushu! Zrobione, można zamknąć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I rada: dodaj ten swój temat do ulubionych, i jak tylko koleś będzie znów siedział to odświeżaj temat i tak do skutku, nawet jeśli ma to trwać 10 miesięcy. Satysfakcja gwarantowana, im większy lvl tym większa :D Trzeba być cierpliwym. No i nie mów mu że napisałeś raport, niech czuje się bezkarny ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vial |
Cytuj:
|
Ja już wiem jak w tak extremalnym tempie nabijał po 2 lvl'e i ma teraz 49 -.-''
Dzięki wszystkim, a szczególnie: Panu Klockowi Darushu Czekam... , jak się uda - screen wyląduje w albumie XD BTW. Ktoś wie jak mogę Ją/go trapnąć na trollach an pacc zone. Chodzi tak: 6 cavow z trollami (te 3 rozgałęzienia na zachód od wejscia) - przez most - i podchodzi kolo wejscia na goblin quest ale nie zchodzi nizej. Próbowalem skielety - zabija, co mam robić ? :D Ktoś wie?? |
Zbierz ekipę, okrążcie go i czekajcie aż postać się wyloguje za AFK'owanie.
|
Cytuj:
|
A tak żeby padł? nie a się =\ hmmmmmm
|
Tam go raczej nic nie zabije. Musiało by to być coś co raniłoby go na odległość, gdy byłby zastawiony czymś/kimś.
|
Golbiny? musislbym zlurowac tlyko nie wiem czy dalbym rade (antiluringsystem)
Edit: - Dopada Anti luring nie pozwala, no cóż czekamy do bana Edit2 Wtf już nie botuje, ale nadal chyba bedzie - wylogowal sie - czkeam do nastepnego razu xd |
Cierpliwosci...
Nikomu nie zycze na serwie bootera ale jak juz sie taki trafi to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Na Neranie dlugo czekalem az GM raczy sie zjawic. Ku mojemu zaskoczeni po zlozeniu raportu juz raczej odruchowo niz z nadzieja na pojawienie sie GM'a zostalem mile zaskoczony o 9:06 rano. Było to jakies 2 tygodnie temu i po 2 miesiacach walki z nim po wielkim boterze Pheryz Edox zostal tylko niesmak(2 ban i delete account). Na Neranie jest jednak jego nasladowca ale co sie odwlecze to nie uciecze. Cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci w lapaniu oszustow.
|
Moja botterka uciekła :< Ale masz racje, "co się odwlecze to nie uciecze", widzisz - to naj lvl na servie, sama sobie juz wyrok zgotowała :> poczekam, ale obiecuje sobie, że dostanie nagrodę - do bana. Nie spocznę póki jej acc nie zostanie odpowiednio ukarany ;s
|
ja ostatnio widziałem lamerskiego bottera na bear hell przy dead dragonie.
Kiedy zblokowałem go skrzynkami i hfem po prostu stal 20 minut później powiedział: Noob!1* dzisiaj sprawdziłem ale go niebyło. Jak będzie jutro bootował to pisze post na tibia.com. Huehue ________ *Naprawde! |
Dzisiaj z Vialixem znaleźliśmy botera, po 20 min od reportu pjawil sie GM ,zagadał parę razy boter nieopowiadał, niestety kara to tylko kick...
macie fotkę: http://img171.imageshack.us/img171/5948/gmlolot3.th.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |