![]() |
Zginięcie=strata exp
Witam was wg. mnie CipSoft mógłby zrobić tak aby przy zginięciu traciło się tylko experience albo wogóle nic.
dużo osób się wkurza jak coś straci(ja osobiście nigdy się nie zdenerwowałem bo zginołem dwa razy na moim druidzie i raz na knighcie lecz nic nie straciłem)lecz mój kumpel zginoł i stracił miecz. Więc taka osoba "praktycznie" jest bezradna. CipSoft mógłby też zrobić tak aby się wybierało jakieś eq które się straci lub wybierało by się 100% stracenie experience lub załórzmy 60% stracenie części eq. Co o tym myślicie? |
Please
No more ! Zastanow sie co ty piszesz a potem jeszcze raz sie do tego ustosunkuj omg ; S |
Genialny pomysł no normalnie nie wiem jak do tego doszłeś podziel się czymś jeszcze ze mną mój miszczu!!!!111111oneoneone
A tak na serio: Co to by była za gra w której sie ginie i nic nie straci?? zgaduje że kolejny twój pomysł to będzie aby za każdym dedem dawali ci 100000 crystali i pacca na całe życie... |
Wedlug mnie pomysl zalosny. Przeciez jak sie pkuje to liczy sie zawsze na to ze spadnie z naszej ofiary ,cos z eq' wiec pkowanie stracilo by potrochu sens. co do expa blessy stracily by na wartosci jak i sama promocja bo ona tez zmniejsza o 2% strate expa po deadzie. zmniejszylo by to zachecanie ludzi do kupna pacca.
|
Gdyby straty za śmierć zostały zmniejszone wszystkie servery zaczeły by sie zamieniać w noob serwery [no-pvp] z powodu zwiększenia się liczby pk i thiefow.
Pozatym myśle że twój kolega nie stracił miecza o wartości 500 gp + a w jego 15 knighcie też expa dużo mu nie spadło. |
qcze gosićó osiwiećiłeś mnię!
To ja po śmierci proszę o to żeby spadły ze mnie skarpetki!! Co to za gra gdybym mógł "ginołć" i nic się nie działo? Żadnego dreszczyku emocji przed czymś nowym, choćby walka z lepszym potworem... Zresztą był kiedyś amulet, który chronił przed jakimikolwiek skutkami śmierci, lecz został wycofany. Jakbyś trochę poczytał zanim coś napiszesz to nie narażał byś się na ośmieszenie :) |
Cytuj:
Nie no jeszcze czegos takiego to nie słyszałem, ahahahah spadłem z krzesła...:P Mam nadzieje ze nie jesteś az tak tępy i nie zrobiłeś tego tematu na serio? xD Bo to pobiło rekordy głupoty, moze by sie lepiej grało ale jakbym mógł sumonowac demony sorkiem by sie lepiej pkowało, zanim cos napiszesz następnym razem przemyśl wszystkie warianty plx!11one |
Cytuj:
|
Buahuahuahuahuahuauha co za idiota xD Daj manaske!!11oneoneonene !!
Brawo dla Ciebie ! hahahahahahahaha |
Nice
Nie no... super pomysł:baby:. Mi wypadł sóper miecz 7atk plax halp my:baby:
|
Niech odrazu może nieśmiertelność dadzą. GOD MODE ON :)
|
Beznadziejny pomysł to po co by było PVP? Zastanów się!X(
|
Ale mogliby zmniejszyć te straty na non-pvp, bo tam tylko wkurza i nikomu żadnej korzyści nie przynosi -.-
ofc joke bo to głupie xD @Up Pochrzaniłeś mi avatar z torga xD |
Mojim zdanjem cipszofd powinien fprofadzidz nowe umiejentnosdzi takie jak tajne kody!! Np. takiem god mode by niezarzkodzio !!!!111
To forum wymiata ahhahhahahahaahahha |
Cytuj:
eeeeee Bardzo madre nie ma co |
Cytuj:
To ja dzis zamiast bohow nosze leather boots i wybiore aby mi wypadały :D P.S czy w tym tekscie jest cos sensownego 8o? Owszem jest: Cytuj:
|
smiać się czy płakać z twojej głupoty?
najpierw myśl, potem pisz edit: dopisać mogles zeby fast atk zrobili |
jak by głupota fruwała to ty byś zdobył marsa
|
LOL :D:D:D
Normalnie piwo poszło mi nosem jak to przeczytalem 8o Kolejne dziecko neo rozpoczeło gre w tibie i płacze bo je zajebali ;) @Viero Hummm to był by WoW :) a żeby dziecko tworzące topic zrozumiało : World Of Warcraft ;) |
Ewentualnie mogli by dodać jakieś nowe bleesy (strata expa 1% lub mniej). Co do straty ekwipunku to istnieją takie amulety jak "AOL". Pozdro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |