Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   O TIBI PRZEZ LATA...(Wspomnienia Maniaka:P) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135163)

Nimir 22-06-2007 00:20

O TIBI PRZEZ LATA...(Wspomnienia Maniaka:P)

Gram juz ponad 2 lata:)
Zapewne nie jedez z was tłucze juz 4B)
Ale co w Tibi sie przez tyle lat zmieniło?
Może mi ktoś odpowiedzieć...?
Zmieniło sie tylko to, że ludzi z dnia na dzień staja sie bradziej chamscy!
Pogoń za lvl'em i Kasą zrobiła z nich istnych maniaków:evul:
A co z tego mają?
Kiedy miałem Pacc'a , nie bła to gra...Nie polecam!!
Stąłem tylko przed domkiem i paliłem Uh'y bo to czysta kasa...
:confused:A gra sie nudzi...
Te wszystkie Up-date spychają Tibie na Dno;(
Niech ludzie zaczna grać z uczuciami! (tam po drugiej stronie monitora jest człowiek! nie NPC:( ON TEŻ CZUJE TO CO TY!!)
Błagam, Nalegam... Więcej Ogłady!

Prosze Komentować:mag:

Marander 22-06-2007 00:35

Jesli na paccu klepiesz UHY przed domkiem to ci gratuluje...Zamiast isć i wbić kilka milionow expa klepiesz uhy na ktorych zarobisz max 100k to wiadomo ze gra jest nudna i monotonna.Przemysl to sobie

Nimir 22-06-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spyhardzik (Post 1501876)
Napisz wiersz wtedy przeczytam -.- Kolejny placze ze Tibia sie starzeje i go juz tak to kurwa nie grzeje, ile mozna czytac na tym forum spierdolonym jak placza za stara tibia miliony -.-

A ty nie płaczesz? Jak widzisz H'lvl'a co wbił go na starej Tibi(7.6)
Bez Soula, Runki Prawie za free:]

A teraz to co masz?
Bot'y co same ExpiąX(
W D**** mam takich Frajerów! Co Lecą na bocie!
Kiedyś tego nie było...
A przynajmniej w takim stopniu jak teraz!

Marander 22-06-2007 00:40

A wtedy moze botow nie było???zapchane servery przez setki 11 drutow na botach co targali uhy (pamietam jak bylem 346 w kolejce).Tibia sie zmienia wraz z tym styl gry...z botami jest tak samo.kiedys bardziej liczyla się taktyka i to jak umiesz wykorzystac "musk" teraz tylko cyferki w tabelce skillz

Harpun 22-06-2007 01:00

No ja w dalszym ciągu nie potrafię pojąć jakże twórczej idei tworzenia takich i podobnych tematów oraz emocji autorów, którzy je zakładają.
Nie podoba Ci się ta gierka? Poszukaj sobie jakiegoś innego MMORPG, których na rynku jest obecnie ponad trzysta tytułów.
Cytuj:

Jak widzisz H'lvl'a co wbił go na starej Tibi(7.6)
Bez Soula, Runki Prawie za free
I tutaj widać, od jakiej wersji Tibii zacząłeś grać. Ja obstawiam 7.92.

Templar 22-06-2007 01:02

Tez gralem prawie 2 lata (zaczalem okolo wrzesnia 2005) niedawno przestalem i jest elo ;]

PS
moim zdaniem tibia jest fajna kiedy sie nie zna wszystkich rzeczy itp...

janek@ 22-06-2007 01:17

Co racja, to racja ludzie sa chamscy. ;/ (szczegolnie pol)

Kto mialby zamiar troche po'rp'egowac? ;]

lukasz191919 22-06-2007 03:41

mam problem

http://foteka.pl/mini/63fef096307451...448bd1265.jpg"

Kwadratowe Koło 22-06-2007 08:44

@janek małpa

Chodź na isarę ; ] na ruka. Tzn. Na wyspę nowicjuszy, którzy lądują na niej na początku swej rozgrywki, w celu przeżycia przygody.

Nimir 22-06-2007 08:59

Co prawda to prawda...
Kiedyś Rok to było coś:]
Siedziałeś tydzień, Ps tam był sinliejszy niż na Mainie GS:P
A każdy quest był istną zagadką!

Teraz wystarczy wejść na stronke i mamy od początku do konca jak zrobić questa;(

Kiedyś wbicie 20 lvl'a zajmowalo mi 5 miechów(gry po 3h dziennie)

I ten mlvl:P:cup:

Spyhardzik 22-06-2007 09:04

Goopi jestes i tyle "JAK WIDZISZ H LVLA CO WBIL KIEDYS JAK NIE BYLO SOULI" CZLOWIEKU KIEDYS TIBIA BYLA DUZO TRUDNIEJSZA, TERAZ PRZEDSZKOLAKI ALBO LUDZIE Z 0 IQ MOGA MIEC 100 LVL ! (Dlatego pewnie grasz) Mowie ci machnij wiersz o tym jak jest hujowo i jaki bubble to s*****el ze ma 200 lvl a ty musisz uhy robic, podeslemy do wlatcow móch i czesio bedzie spiewal o tym gorzkie żale przez caly odcinek
@up
"Kiedys wbicie lvl zajmowalo 5 miechow"
A nie pomyslales ze zajmowalo ci 5 miechow bo GRA BYLA TRUDNIEJSZA !? I byles lamusem ktory jak widzial war wolfa to uciekal bo myslal ze to od demca silneisze

Zenuś 22-06-2007 10:23

Jedynie co sie zmieniło w Tibii to wasze podejście do niej i nie ma co się dziwić w końcu jak ktoś gra ponad rok w jedną grę to ona siłą rzeczy musi się znudzić :)
Tibia jaka była taka jest tylko że teraz jest lepsza

Alanus Lutinum 22-06-2007 10:55

@Up

Tibia lepsza? Chyba tylko dlatego, że jest więcej ludzi których można schackować, a ich eq sprzedać na allegro mówiąc "zdobyłem uczciwie bla bla bla". Uwierz mi przed tiquandą tibia była o wiele lepsza, grałem w tych czasach, było mniej złodziei, hackerów, deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję, a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.

Me$z 22-06-2007 12:20

Bardziej chamscy? Jak to "bardziej", a da się tak? Albo ktoś jest miły, albo nie. Kwestia charakteru. Chodzi o to, że coraz więcej na Tibie loguje się tych drugich, kiedyś było mniej graczy - mniej chamstwa. Na Pacc'u UH'y... Gratuluje i nie dziwie się, że było to raczej nudne zajęcie... Po co bić ten lvl jak nie ma się kumpli? Nie da się z nikim pogadać (ew. możesz się pozalić przy winie jakiemuś NPC ;), ale nie polecam, bo to tak jakbyś pił do lustra...). Ja bym nie grał gdybym nie mógł pogadać z jakimś kumplem, bo wtedy to jest po prostu nude (szczerze to wole sobie wyjść z kumplami w rl na dwór niż łupać w klawiature przy Tibii, ale co kto lubi). Jeśli nie lubisz chamstwa - nie graj, ale i tak w realnym życiu się na to natkniesz... Po prostu już tacy są ludzie i tyle, nic na to nie poradzisz... Chociaż ty staraj się być w gronie tych pierwszych :).

Piotrek Marycha 22-06-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 1502242)
było mniej złodziei, hackerów,

... mniej ludzi ...

Cytuj:

deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję,
a co, erig.net powstal miech temu? a no tak, pewnie ty szukales po polsku solucji, bo po angielsku to za trudno...

Cytuj:

a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.
bylo TAK SAMO, ludzie sie zmieniaja, a nie tibia, dac takiemu no liferowi tibie 7.5 to mu roznicy nie zrobi, i tak po 3 miechach bedzie mial 100lvl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Me$z (Post 1502363)
Ja bym nie grał gdybym nie mógł pogadać z jakimś kumplem, bo wtedy to jest po prostu nude

W tibie nie da sie grac samemu... tibia to gra społeczna :)

Zenuś 22-06-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 1502242)
@Up

Tibia lepsza? Chyba tylko dlatego, że jest więcej ludzi których można schackować, a ich eq sprzedać na allegro mówiąc "zdobyłem uczciwie bla bla bla". Uwierz mi przed tiquandą tibia była o wiele lepsza, grałem w tych czasach, było mniej złodziei, hackerów, deserta było ekstremalnie trudno zrobić, bo trudno było znaleźć solucję, a lvl było bić trudno, bo tak dużo potworków nie było, teraz w 3 miesiące zrobisz 100 lvl.

ja tez grałem w tedy i nie widzę takich różnic a to że teraz jest więcej hackerów to nie winna update'ów tylko zainteresowanych tą grą. Im więcej ludzi gra w tą grę opłacają ją lub też nie tym więcej znajdzie się oszustów! kiedyś też byli hackerzy i potrafili nawet haknąć server ale wtedy było małe zainteresowanie tibią więc i tez mało oszustów . Twoje zauroczenie tibią wynikało tylko z tego że byłeś newbe i dopiero wszystko poznawałeś a teraz wszystko znasz i wydaje ci sie to nudne.

Nimir 22-06-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spyhardzik (Post 1502120)
"JAK WIDZISZ H LVLA CO WBIL KIEDYS JAK NIE BYLO SOULI" CZLOWIEKU KIEDYS TIBIA BYLA DUZO TRUDNIEJSZA, TERAZ PRZEDSZKOLAKI ALBO LUDZIE Z 0 IQ MOGA MIEC 100 LVL !

Kiedys trudniejsza?
Ty grałeś kiedyś?

Jaki kolwiek idiota mógł mieć bp sd i wystrzelać je do troll'i(15 lvl, 25 mvl) i masz SD!
Run'y sie paliło masowo a knight mógł stać i trenić cały dzień... Brako opcji AFKX(
Spójż na kolesi co maja konkretnych h'lvl'i ich Postacie są zrobione jeszcze za Tibi 7.5
Dobrym Przykładem jest [CHAR]Keto[/CHAR] z Elysi Wbił 150 lvl jak była jeszcze tibia 7.6B)
A teraz nawet nie wchodzi...
Last login: Jan 03 2007, 01:00:07 CET
Dziwne?

Ufocznik 22-06-2007 18:29

gram od updata, kiedy wprowadzili wersje 7.3, od tamtej pory to nie tibia stala sie gorsza, tylko ludzie w nia grajacy sa coraz glupsi

ripper 22-06-2007 18:44

Gram od wersji 7.1, z większym i mniejszymi przerwami. Tibia zmieniła sie na lepsze, za zaledwie kilkoma wyjątkami (np. imbalans postaci od 7.6 do 7.9).

$orc 28-06-2007 12:29

To że Tibia schodzi na psy to jest wiadome.
Jestem aktywny tylko po jakimś upku a następnie moja aktywność maleje.
Radze ci jak ja nie angażuj się w to zbytnio uczuciami. ;)
Get a life B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.