![]() |
Gracze z Furory
Tak się zastanawiam na jakim servie grają obecnie ludzie z Furory ? ( Chodzi mi np. o robienie sobie postaci z nudów i niemożliwości expienia na Furorze, lub granie gdzie indziej z powodu hunta etc. ) Piszcie to może zrobimy gdzieś gildię Furora Players xD Ja czekam na nowego serva :P
|
Ja właśnie pejcze różnymi low-lvlami na Nebuli, niezła zabawa jak każdy wie.
|
Ja gram na Aurea w sumie mam postac ale nie gram bo jest wojna xP
/ Stary Sarandiel |
Jak by ktoś chciał wiedzieć kto ja jestem to już odpowiadam xD Od 1 do 85lvla grałem na raaellu nabu i go sprzedalem potem gralem 50~ ed Ares Nabu a w kwietniu grałem z Rl ziomem 60 ek Vicko Samiz potem mielismy hacka i teraz sobie pekuje noobami na furorze i czekam na nowego serva ; )
|
Większość moich qmpli zaczeła na Pandorii grać w kwietniu i do nich dołączyłem. Postać mam odkrytą więc to nie tajemnica. Visi0n już próbowało nam hunta załatwić, ale oprócz tego że 2 razy padł Zull nic nie zdziałali. Zapraszam na Pandorie!
|
Nono :p ja już też w sumie gram na Pandori tylko na PACC czekam ;) Również zapraszam hehe :)
|
Narazie retired, ale będe próbował swoich sił na Refugii. A obecnie nie gram w ogóle w Tibie.
|
Mi Tata kupil nowego "gemboja" , wiec cala seria Pokemonow przede mna do przejscia :/
|
Kyra
Elvril Da'Mort/Szymiel <- furora chary heh ;p |
@up
To nie ty czasem zajebałeś Zwidka na 38 lvlu bodajże ? |
Thoria rox.
B) |
To może ja ;)?
|
@up
U ciebie raczej nie będzie problemu :]:] Ja gram na Refugii ;> Odzyskalem konto 3 dni na 19 teraz już 24 ;)) Niedługo Pacc na Facc same noobki latają nie wspomne już na expie -.- |
Ja zastanawiam sie nad grą na Pandorii.. bo tutaj hakneli mi rla . . .
A na Pandorii też mam rla ^^ NuBa onenoenoenoe!!! |
JA aktualnie nigdzie nie gram ale jakby znalazla sie ekipa stara z furory to bym sie chcetnie gdzies dolaczyl na jakis serw i zacza grac od nowa xP
/Old Senzel;p |
Szukam osób do zaczęcia grania na jakim innym servie jak ktoś ma pomysł gg: 3991124
|
5 Sunbladyjczykow gra sobie dla rozrwywki wraz z Caltusem na neranie.Fajnie spokojnie i po 5 latach granie naserwerach pvp zasluzona emeryturka na non pvp:) . Zapraszamy do nas :P
|
Patrzcie na to!!!
Śmierć mateusza Dragona Wielkiego na Demonie Może to nie ten temat ale warto zobaczyć. |
Pomocy od all
Witam Nazywam się Daniel i mam Problem ..Więc Zakupiłem PACC 23sierpnia w czwartek i nadal go nie mam kupiłem przez tibie.pl wysyłam ciągle meile do pacc.tibia.pl i dostaje ciągle odpowiedź autowygenerowaną i wkółko ta sama treść Jeśli możecie mi odpwiedzieć i pomóc bardzo Proszę moj nr gg:9236669 . Dziękuję z góry.:(:(:confused:
|
Cytuj:
Swojego czasu robiłem fajny pking na furorze :D. Ehh Szymiel i Elvril Da'Mort, nadal mam te chary na acc ale są już ostro zjechane :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |