![]() |
50 Cent Squad fake story
Witam. Chcialbym zaprezentowac moj fejk story. Narazie dwa odcinki ale bedzie wiecej :o Wszystkie bledy ortograficzne sa zrobione specjalnie.
A wieeec... Misja 1. Zlapanie Tripity :| Odc. 1. "Pustynny Gay" http://img504.imageshack.us/img504/5686/eloelo1qw9.png Odc. 2. "Przesluchanie Romana" http://img413.imageshack.us/img413/3...estory2qa5.png Narazie tyle. Niedlugo kolejne odcinki. Wszelkie komentarze te pozytywne i negatywne rowniez mile widziane. Troche krytyki nie zaszkodzi. Taa, wiem. Ale to bohater "Cookie nasylal teksty" ;p |
Smieszne :P Ale mogles sobie pare przeklenstw odpuscic :P 6/10 postaraj sie bardziej ^^.
|
a mi sie kurwa bardzo podoba :D troche przeklestw zawsze bardziej trafia do czlowieka :D czekam na ciag dalszy gogoogo hopek xD
|
Hehe, dobre ;) 8/10
|
Takie głupie,że aż mnie trochę rozśmieszyło :P
|
Tak, rób dalej tak durne, że sie roześmiałem na całego...
|
Ale gówno....
|
Ssie po maksie. ;F
|
porażka.
Do potęgi |
7/10 tak wysoko tylko dlatego ze mi sie spodobal nei wiem czemu ^.-?rob dalej
|
Cytuj:
2) masz coś do Maksa? Mój pies ma tak na imię :< @Misza O ty :<<<< |
@up:
Klik, pierwszy kadr. Więcej razy nie próbuj być mądrzejszym ode mnie... ;< |
PaMIętaj ,że to czytają osobniki mające 12 lat ;) i tak pewnie nic nie zrozumieli ale zawsze można napisać "kufara" żeby się modki nie przyczepiły.
|
hwh fajne ale moze jednak "troche" za duzo przeklenst ;y
|
up: Nauka ortografi nie boli.
temat: Fajny fake, chociarz troche niedoróbek, czy te napisy są specjalnie tak zrobione?? Daje 7/10 i czekam na next part, zapowiada się fajnie (jak nie będziesz miał weny to zobacz do słownika wulgaryzmów). |
Cytuj:
Cytuj:
No, w sumie ... glupawe ... trzmaj ten staYl to pociagniesz jakos ... Pozdrawaiam ... ach ocenka - 5/10 jak dla mnie srednie ;] |
glupawe ale fajne :D mam dzisaj dobry humor i daje ci az ??? ktos mowi : ile on mu da , ktos: - o ;o ile on mu da ?
dam ci 7/10 ;o |
ALE ZA****** Z BANI !!!:D:D:D:D
Takie sobie 7/10 |
Złota kolekcja Nadrilla, tylko 19,99! Aż 2169376097 durnych Fake'ów! Złota kolekcja Nadrilla - "Gimli ded a smoki pijane"! Tylko teraz! Tylko w TV markecie!
EDIT@: Ja was nie rozumiem, jakiś pożądny Fake'owiec da extra fake'a, to wy mu dajecie 8/10... jak jakiś przybłęda z fake'iem na poziomie przedszkolaka, z samą ziemią i "ludkami" to wy "kul!11 10000/10!11"... |
@up:
Zauważyłeś,że dzisiejsza młodzież(wiem,wiem głupio to wygląda z moich ust :P) Szczególnie opierając się na mojej klasie to tylko "elo,kurfa zioomki" szpanujący piwem i jeżdząc naszą władzę równo nawet nie mając pojęcia o niej.(mogę się niemal założyć,że nie wiedzą kto jest ministrem zdrowia)Ot,taka moda. Więc dla takich bezmózgów jest taki fake. A co do reszty?Nie wiem czemu.Jak mówiłem dzisiejsze społoczeństwo gimnazjalistów/podstawówki(bo tacy są szczególnie na forum)są równie zepsuci co Amerykanie(Żałuję,że nie mam w takich chwilach "Death Note" :P) Może mały offtop,ale mam nadzieje,że da nie którym do myślenia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |