![]() |
Wakacje!!! ;];];]
Aff... nareszcie wakacje;] Spanie pod namiotem... mini libacje.... totalne lenistwo... coz mzoe byc piekniejszego...?
Ps. pochwalcie sie sredniami..:P moja 4.7 (2 gim, to ejszcze latwo..:P) ps2. Jakoz, ze sa juz wakacje, dozwolone sa wszelkiego rodzaju bledy ortograficzne;] NIE RZARTUJE xD |
No wokule taki odlot ze glowa poli.
Jak dla mnie nie ma roznicy, tylko tyle ze bede rano zamiast w szkole to siedzial na kompie lub na basenie gdzies ;> a no i ze cieplej jest niz w zjebanej zimie x] |
Cytuj:
|
Wice rze wrzystkim stanął ;]
@Toca to ty nie widzisz roznicy miedzy szkola a basenem..?:P |
hehe wakacje a co to takiego ;(
Czesio mowi Dzien Dobry ^^ |
wakacje fajna sprawa xd
|
NO fajnie :P Tez sie pochwale 4.22 (3 Gim) i 66 pkt. z testu. Teraz ide do Lo na profil Angliesko-Informatyczne :P a wakacje jak wakacje teraz zamiast na 8 do budy to na 7 do roboty ;p
|
Cytuj:
|
ja tesz siem pohwale
ja barco lubiem chocic do szkouy mam rowniesz barco dobrom sredniom 2.8 ( to nie żart :D ) |
Cytuj:
A wakacje się zaczęły więc... może PREMMY? |
srednia 3,58 ;/ ale w II klasie gim bedzie pasek :],a celem na wakacje jest 100+ lvl,tymbardziej ze jutro update ;],to mozna wczesniej szalec
|
Cytuj:
|
@up
po I na półrocz emialem 4.0 około,spadłem,bo w II półroczu sie nieuczyłem owgóle i troche zaluje tego. W wakacje mam zmaiar wbic 100+ lvl zeby w szkole niemyslec juz o celach jakie w tibi mam,wiec sa duze szanse |
I klasa Gim. polrocze 4.1 ,a koniec roku 3.9.Srednia koncowa spowodowana lenistwem wogole sie nie uczylem.
Noo ,a wakacje jakto wakacje =) 2 miechy minal jak 2 dni. Sprzedajdemy konta do tibii, zeby kupic ksiazki do nauki Chemii i Fizykii ? ^^ |
@up
ty sprzedajesz chara zeby na ksiazki miec? czy co? |
3.5 na polrocze a na koniec 4.3 a w miedzy czasie 80 master w 58 dni. Jak sie chce to mozna :)
|
Cytuj:
|
@Topic
Wakacje, wakacje; a w Świnoujściu komendant psów zabronił dziewczęciom opalać się topless... I co to za wakacje? Chyba trzeba jechać na południe, daleko na południe ;) |
Cytuj:
|
@up
to gdzie się one opalały,że komendantowi przeszkadzało ?? :p a mzoe mu przeszkadzalo bo nieopalaly sie one przed komisarjatem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |