![]() |
Wyjście z rooka na 10 lvl :/
Wyszłem z rooka na 10 lvl , obecnie mam 31 , i chciałbym robić explo ,ale nie mam many potrzebnej , mam za mało . Czy jest jakieś wyjście , żeby to naprawić ??? (oprócz zrookowania) .
|
Nie ma. Trzeba było myśleć przed wyjściem na Mainland.
|
Ni ma..........
/edit\ @up Szybszy |
To już jest postać zmarnowana.
|
Niestety nie. Trzeba bylo myslec wczesniej : P
|
Nie wbij level trza było nie wychodzić z rooka na 10 levcu
Up@ szybsi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma.. next time myśl to nie boli 8o
|
Hmm... a jesli wyszloby sie na maina normalnie na 8 lvlu jakos sorc, zabilo tak zeby spasc na najnizszy mozliwy lvl na mainie i dalej expic? 60~ many w przód :o
|
Za dużo otsów, w Rl się tak nie da :)
|
Mana i Punkty Życia spadają o tyle samo o ile wzrosły na poprzednim lv :p
|
to tylko 2 lvle w dupe, czyli 50many, bo mowisz ze chcesz robic explo czyli jestes sorc/drut a im tak samo leci cap i hp na rooku jak na mainie, wiec te 50many (2lvle) jakos przezyjesz. nic nie jest zmarnowane, graj dalej, pozniej juz nie bedzie roznicy.
|
Tak się zastanawiam czy jak chłopak np padnie 2, 3 razy i będzie miał ten 8lvl to wszystko wróci do harmonii czyli wbije ten następny (9, 10 lvl) to mana i hp będzie odpowiednia do danej profesi ?
ps oczywiście wszystko juz na głównej wyspie |
Niestety nie naprawisz błędu z przeszłości. Mam niestety to samo. Kiedy zaczynałem grac myślałem że to nie robi różnicy i że będe walił tylko z "ruszczki" i tylko tak expił. Teraz widze jak sie myliłem. Zawsze 2 lvl w dupe. Cóż, moge ci tylko życzyć powodzenia w odrabianiu tych 2 lvl'ów B)
|
na twoim miejscu zalorzylbym nowa postac...
|
Następnym razem pomyśl. Teraz wbij większy level tak np 80 to już wtedy nie będziesz tak bardzo odczuwał braku 50 many... Pamiętaj, że z rooka się wychodzi na 8 levelu, bo to z tego są samy przykrości potem gdy wychodzisz później takie jak np ty masz.
@edit Cytuj:
|
Dlaczego ? Moze mu nie pozwolisz ? ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To jest tak oczywiste ze nawet nie trzeba tego pisac.. chodzi mi oto, ze zrobi 2 lvl+ i po problemie z tymi explo. Ty tez mysl :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |