![]() |
Praca - Kraina Elfow
Prace robiłem od podstaw =) głownie jest tu wykorzystany modyfikacja obiektów,(poza jednorożcem nad potokiem, twarza w widniejąca na skale oraz imitacji elfa =P) które z kolei brałem z mojego przydomowego ogródka =P Nie bawem dodam nowe prace =)
http://img524.imageshack.us/img524/9...naelfowxf8.jpg Oceniajcie i komentujcie =) Piszczie co wam sie podoba a co nie |
Fajny pomysł, niezłe wykonanie, ale prawie nic nie widać =D Chociaż to dodaje uroku. Poza tym, że nie widzę jednorożca :P, podoba mi się i rób dalej. :cup:
|
W jakim programie to robiłeś?
|
Ciekawe co jeszcze masz w ogrodku...
http://img248.imageshack.us/my.php?image=sadat8.png |
Jezeli to twoja praca to jest zajebista ;]
|
Cytuj:
Może byś najpierw porządnie przeczytał a dopiero potem krytykował. A co do pracy to bardzo ładna. W czym to robiłeś |
Do jasnej cholery
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dzieki sliczne za komenty=) |
W takim razie co to za praca,piszesz ze robiona od podstaw,a przeciez potok jest z ogrodka(tez bym chcial miec potok w ogrodku:baby: ) twarz, "jednorozec" i elf sa z neta, powycinales, posklejales i rzuciles na to jakis filtr i mydlisz ludzia oczy. Dla nich bedzie to ladne, ale dla mnie liczy sie samodzielnosc i pracowitosc, czego tu nei widze...
|
@ PiW
ale przyznasz ze efekt jest dobry :P @ autor ogolem rzeczywiscie PiW ma racje bo jak piszez ze od podstaw Twoja to jak spojzalem to sie zastanawialem jak zrobilas potok podstawowym pedzlem ;s ale w gruncie rzeczy to jest fajna praca i fajny pomysl troche ten jednorozec do bani za bardzo rozmazany az. za to te mordy na kamieniach za elfem sa klawe ;] czemu twarz na skale jest smutna? ;x no jeszcze mozna sie przyczepic do potoku do samej gornej czesci ze jest jednolita i w porownaniu z dolem wyglada do kitu. IMO jest fajne i wrzuc wiecej czegos jesli masz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hym tego akurat nie mam w ogródku fakt i nie bede sie kłocił ze korzystałem z pomocy jakie są dostępne w sieci ale na litośc boska to są 2 obiekty a co do potoku to wiesz co to jest... skalniak ?? xD Cytuj:
Cytuj:
Zgodze sie z Toba =) ze elfka nie pasuje ... ale po zapisaniu pracy kiedy sie jej już dobrze przyjrzałem to to stwierdziłem i nie chciało mi sie tego już zmieniac =) pozatym podobało sie mojej dziewczynie i nie kazala mi usuwac ^^ Z mgła też ma takie dziwne odchyły ^^ szczegołnie przy brzegu ^^ |
|
Pokaz mi ten swoj skalniak- zdjecie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |