![]() |
Czy to Koniec ?
Wyjechałem na wyspę Passage znalazłem worek z listem i kluczem kiedy chciałem wrócić do carlin koleś mówi takie coś:
Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about!Begone Utknołem na tej wyspie na zawsze ? ;( |
Czy to nie jest czasem isle of the kings? , zaatakowałes monak lub weszleś na (parter 1 ...) 2 pietro? Jesli tak to napisz do npc monka jaką grzywne musisz zaplacic;p i jesli ja zaplacisz to wyjdziesz.
@Down , napiszesz hi i odrazu ci cos powie o twojej karze lub grzywnie ... a jak nie to napisz slowa "payment czy cos w tym stylu" |
Cytuj:
|
Miałem kiedyś podobny problem... idziesz jeszcze raz do kapitana i piszesz hi -> Tibia ;)
|
Cytuj:
Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about!Begone! |
@up no i potem wbije 60 lv i nie bendzie mogl zrobic banshee questa... gz myslenia.
Topic:Sprubuj poszukac na tym forum , jest przecież opcja szukaj ;p w poradnikach moze cos jest , nierob nic pohopnie. @down Payment 40lvl > 10k (powyżej) 40lvl < 1k (poniżej) Mówisz do Costello (ncp-monk) Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.) Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste >hi (do tego monka) >brother fugios >yes >passage I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds. |
Cytuj:
FAkt ale musze zapłacić 1000 GP a nie mam to tak czy siak leże :( |
Idź do NPC Monka Hi>Crime>Yes
(Wiem, że mówi się coś Monkowi, nie wiem czy dokładnie to co napisalem ;)) |
powiedz kumpolowi aby przyszedł do ciebie z 1k i dał ci Ty powiesz mu hi Crime yes i murzesz isc se z wyspy puzniej tylko 1 k dasz kumplowi
|
@down
Payment 40lvl > 10k (powyżej) 40lvl < 1k (poniżej) Mówisz do Costello (ncp-monk) Hi, crime , yes, bye (znalazłem w 35 sec.) Edit: Jesli chcesz zarobic te 1 k to bardzo proste >hi (do tego monka) >brother fugios >yes >passage I przechodzimy przez drzwi na lewo , na 1 poziomie 3 skeletony , na -2 2 ghoule i 3 skeletony dopiero na -4 1 ds.[/quote] @Autor Przecież tu koleś ci odpisał co masz zrobic. Nie panikuj! |
Mam taka sprawe jak mowie do tego monk hi i brother fugios to mi odpowiada begone :baby: moze mi ktos pomoc? Zaden z kumpli nie chce przyjsc bo podobno nie da sie potem wrocic na ta wyspe a jako payment musze zaplacic 5k
|
Opcja Szukaj Byl Juz Taki Temat
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |