![]() |
Summer Update 2007
Dość spamowania forum tematami typu: "ej od ktureho lewela bendzie aks?".
Wszystkie znane do tej pory informacje umieszczone są TU. Dziękuję za uwagę. |
Fajny temat , ale na forum jest juz chyba taki .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Tak, ale nie musisz się przkopywać przez miliony ton spamu, tylko masz to w jednym miejscu ;) A poza tym szukać nie każdy umie :p |
Wreszcie wszytsko w jednym miejscu :)
PS: Ale były już takie tematy :) |
Dobry temat, mnie tez juz nooby denerwuja swoimi pytaniami...
Ale i tak jestem pewny ze spam noobow sie nie zmnijszy bo nazwa tematu im za duzo nie mówi, bylo dac cos w stylu "Miecze po update od lvlu" :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajnie, tylko założę się, że większość (przynajmniej 95%) tych spamujących noobków angielskiego nie zna...
|
Cytuj:
|
Chodzi o to, że to nooby. Zobaczą coś po angielsku, to stwierdzą, że nie znają i nie spojrzą... Zaraz potem założą nowy temat... Ale niektórym na pewno się to przyda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAH A tak na serio ... ...Bardzo ładnie to zrobiłeś :D |
X(X(X( chu*owo że te wszystkie czary dla PACC X(X(X(
|
a dlaczego maja dac cos za darmo? jesli sie napracowali nad czyms to chca za to godziwej zaplaty.
Moj pacc na dniach, wiec nie narzekam, lepiej zaplacic i w pelni korzystac z gry niz narzekac : DLACzEGO FACC NIC NIE DOSTAL !!!?? @topic Fajnie ze wszystko tak w jednym miejscu zebrane :) |
To ze zrobili te czary dla pacc nie jest w porzadku. Nie mowie tego, ze jestem facc (no bo jestem pacc ;p ) tylko z jednego wzgledu- rzut mieczem i ten groundshaker~ zastepuje HMM i GFB. Facc knight mogl uzywac HMM i GFB. Teraz nie moze.
|
omg
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |