![]() |
Morgaroth [Candia]
|
Rehost plx!
|
Widac że teraz wszyscy biorą przykład z Bubisha (thiefa) ktos zakosił loot i sie niechciał przyznac :D:D:D
|
Estroz <33333333333333333333
|
Śmiechu warte
|
Ale żal, tak mogło być tylko na Candii ; <
|
hahahahahahaha dobree Shadow of Czarkoo wzial loota pewnie tyle stal przy tym cielsku ze musial cos wziazc
|
Cytuj:
22:45 Shadow of Czarkoo [129]: Mam 22:45 Shadow of Czarkoo [129]: 5 talonow i 59gp |
Cytuj:
i tak predzej czy pozniej je sprzeda albo cos. bo w depo to chujowo jakis dobry item trzymac. |
teraz bym sie nie dziwił jak jakis noob char by selowal TH ^^ to wiadomo kogo to by był , zdiwiło mnie to że to Shadow~a nie bub zajebał xD
|
Bubba to by jeszcze zlurowal demony z prawej srony zeby sendi padł ;(
edit: 22:50 Acolt [145]: LOOT OFC STOLEN |
haha ale kurwa serwer:D zero zgrania, nic kompletnie. Dno i wodorosty. Gdy boss miał tak 1/10 życia już połowa ludzi wybiegła do loota..szkoda ze nie padli:/ Hahah pamietam PoI, gdy kolesie zainkasowali 200k od łebka, a na miejscu 'plx dajcie sd'ki' haha. Chyba zaczne tam od zmuły grać, przynajmniej bedzie wesoło się pośmiać z 'dorosłych' odpowiedzialnych polaczków;D
|
Cytuj:
|
W sumie taka roznica jest, ze na pvp do tego by nie doszlo, a na non-pvp kazdy czuje sie wolny i robi co mu sie podoba, czego najlepszym przykladem jest ten wlasnie film. Typ, ktory ukradl lott'a powinien sobie juz nie pograc. Ja na ich miejscu za kazdym razem, gdy poszedlby na expowisko zbieralbym ekipe i lurowal na niego potwory, az by mu sie odechcialo grania.
|
@up
noob!!! |
Cytuj:
Poza tym proponuję, żebyś obejrzał dokładnie. Oni rzucili się do loota dopiero gdy morgaroth padł. Rzucony gp, a potem m-wall. Szkoda, że poty i lurowanie demonów przez Estroza nie pomogło. Tak czy siak, prawda. Żałosni ludzie tu grają, wiecie o kim mowa:) Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
Ale z ciebie pacyfista O.o Co do filmu? Shadow of Czarkoo czy jakis tam powinien zostac wyjebany z serva. Nawet loota nikt nie poznal. @ Etoric I to sie zdarza tylko wsród .PL Az sie smutno robi :< |
Cytuj:
|
~~~~Najlepiej mówić, że wszyscy kradną, a Candia to jedno wielkie bagno...~~~~
Zajebisty jestem nie?:cup: Kto zabrał? No oczywiście Polacy... -.- Dobra, nie ma co się oszukiwać - Candia to server NOOBÓW... Bloczenie, thiefy... To co jest na filmie, jest niczym w porównaniu z tym co się tutaj dzieje każdego dnia. Aff PL SUX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |