![]() |
kilka pytan dotyczace gsow i dragonow
SIemano
MAm pytanie:Czy moł bym z powodzeniem solowac dragonsy z gsem na 30 lvlu ze skilsami 70/70,bo czytalem w poradniku ze trzbe miec 75/75 i 35 lvl ale nie chce m isie tak czekac:) A drugie pytanie dotyczy gsow: czy stykna mi takie skile i lvl^^ jakie mam na 30 lvlu zeby je bloknac ,i czy lepiej brac palla czy sorca albo druida na ten hunt-i jakie musialby miec palek skile zeby dobrze sie huncilo Z gory thx prosze o szybka odpowiedz |
Cytuj:
Cytuj:
|
dragi to mozesz próbowac na 60+ (jak nie wiekszym)
@GS - omg hunt w teamie na gsach? niedlugo ludzie w teamie beda na guardy chodzic... |
Cytuj:
|
Zabić smoczka solo to chyba jedynie z HMM, a i tak będzie wieeelkie waste.
A co do Giant Spiderka to zbloczysz. Paladyn 60 Dist i możecie spróbować, ale lepiej będzie jeśli ma 70+. Sorcerer z dobrym m-lvlem może z GEB(Great Energy Beam)+ HMM. Niech zsumonuje Mino Archery. Zawsze coś dają. |
Co do draga to możesz spokojnie iść, chociaż pewnie bedziesz miał kosmiczne waste B)
Stój na ukos i dopilnuj żeby (na red hp) drag uciekał w odpowiednim kierunku - tak żebyś mógł go łatwo strapować i dobić. GSa też raczej zbloczysz, najlepiej z palkiem 70+ dist, ew. magikiem z hmm, ale przynajmniej 30-40 lvl |
Cytuj:
|
---> Co do draga.Jasne, ze go ubijesz(z uh'ami rzecz jasna). Jesli wejda Ci dobre hity to powinienes zuzyc ok.3-4 uhy (OKOLO!!!! zaraz pewnie ktos napisze, ze 2 albo 5 ;p)
--->Co do Gs'a, to mnie najwiecej walnal chyba za 234 a jestesm msem, wiec ty powinienes mniej dostawac:D Najlepsze w nim jest to ,ze nie wali combo w przeciwienstwie do dragona. Ciekawe kto z Toba bedzie, najlepiej Ed jak wspomnial kolega wyzej, ale inne profesje z paccem czy bez tez moga bycB) |
Spokojnie możesz solować te potwory ale to nie zmienia faktu, że mógłbyś wbić lepsze skille. ;)
|
do piotrek marycha-jak nie widziles jeszcze ze ktos w teamie chodzi na gsy to ty chyba chodzisz solo spidery zwykłe bic bo na moim serwier jest to czesto spotykane w jakich respach pojedynczych badz tam gdzie nie jest ich za dzuo
2-3,4 uhy na draga lol to juz leprzy loot na rootach wyjdzie bo zanim cos milego wypadnie to z 20 bede musial ubic i to jeszcze niewiadomo .Moj kolega na 40 lvlu z giand swordem schodzi mu mu 1 gora 2 uhsy na draga to własnie o taki hunt mi chodzi a ma takie skile jak ja!?a ma 10+ lvi wiecej.To co mam wbic wiekszy lvl (Wiecej hp )zeby bylo mniejsze waste uh czy co bo skile 75/75 to masa czasu i nieche mi sie tyle wbijac.PRosze o odp P.s z hmm to wykluczam wogule chyba ze na gsy z hmm to jeszcze bo zawsze jakas cześć k setu moze wypadnie> Pozdro |
Aha zapomnailem napisac
Niech nie odzywaja sie ci co sam inie hunca na dragach badz na gsach, bo mysla ze maja kolegow i im opowiadali co i jak to myslis ze co ze wielki jestes>NIEch tu sie wypowiadaja doswiadczeni knightowie albo pallkowie PIS |
zdecydowałem ze pójde z paldynem 31 ma premy i skile 79 dista to pewnie je zlejemy -,-Niech ktoś napsize dotyczaac mojego 1 pytania dotyczace dragsow
|
Cytuj:
Cytuj:
|
1-mam k set vampire shield :D crus helmet fire sword botki
2-jakie masz doświadczenie w tibi??B)bo nic nie psize bo ja tylko cczerpie rady od doswiadczonych sprawdzonych co sami to sprawdzalia nie pieprzyc beda z poradnikow bo przeczytalem tyle co oni albo i wiecej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |