![]() |
Nowe Servery ??
Mam pytanko a mianowicie czy beda nowe 8o servery 8o
Jesli ktos cos wie to piszcie :evul: |
Nie ma żadnej pewności, że takowe powstaną, jednak każdy ma nadzieje
|
według mnie raczej new serverow nie bedzie, poniewaz te ktore sa obecnie nie sa jeszcze zapelnione graczami ( mowa o pvp, non-pvp i pvp-enfo)
|
Nikt oprucz niektorych Senior tutorow , GM'ow , CM'ow niewie , wiec nie pytaj o takie sprawy na forum bo zaraz na ciebie bluzgi poleca.
|
Moze jakis tutor sie wypowie :p
|
Moim zdaniem tutorzy także nie wiedzą.
|
Cytuj:
|
Niedawno zostaly dodane 2 nowe swiaty NO-PVP (UNITERA I NERANA)
Wiec wydaje mi sie ze wyjda 2 nowe swiaty PVP 8o Jesli bedzie nowy server to kupuje pacca i zaczynam grac w tibie B) :baby: Ktos jeszcze czeka na nowy server ?? |
Jest to kolejny za przeproszeniem pojebany temat w który brzmi "Kiedy nowy serwer??" | "kim grać na nowym serwerze" | "jak myślicie kiedy będą nowe serwery"| "słyszałem że powstają nowe światy PvP" | "szukam rodzinki na nowe światy" | "kto będzie grał na nowym serwerze" |
ogólnoświatowy protest żalowców;( |
Ja już od kwietnia... Najlepiej zeby non pvp bo all zapchane no ale pvp też spasi. Kiey chyba 2 lata temu dali naraz 4 serwery po 2 non i 2 pvp może i w tym roku nas zaskocza :)
|
Servy raczej będa bo juz od kilku lat są po update...
A teraz jest dosc wazny update bo wprowadzone beda sporo zmiany w pvp etc wiec jestem prawie pewny ze beda new servy i to wreszcie pvp na które czekam juz rok... ;> Nikt nie ma pewnosci ale wydaje mi sie ze będa tydzien dwa po update... ;) |
Kiedys napewno będa, więc prosze mi tu nie mówic ze nie bedzie!
|
nowe serwy pvp to niemalze pewniak tegorocznego update, ostatnio byly te lamerskie non pvp, to teraz musza byc pvp juz sie nie moge doczekac
|
Cytuj:
Ten temat nie ma sensu... |
Cytuj:
2. Jeśli faktycznie nowe serwery wyjdą to zapewniam was że nikt z użytkowników tego forum nie wie kiedy, ile ich będzie i jakie będą . 3. Irytują mnie stwierdzenia że nowe serwery to będą PVP.Skąd to wiecie..ktoś wam powiedział?Macie jakieś dowody, przesłanki.. wątpię Faktem jest że serwery Non-Pvp są przepełnione a Pvp świecą pustkami. Proponuje wytrwale czekać i zaniechać szerzeniu bzdur.. Poczekamy, zobaczymy Uważam temat za zamknięty... |
@UP
Intuicja... xDDD |
@up3
masz racje niema sensu jeden nobo powie ze nei bedize i juz jest zalamka ;/ MAM NADZIEJE ZE JAKEIS WYJDA ! |
Ogolnie temat bez sensu ;s
Ale jako tutor moge wam powiedziec ze wprowadzenie nowych serwow ma nastapic najwczesniej na poczatku sierpnia. Odnosnie tego czy beda to servy pvp i czy non pvp lub tez oba z nich nic nie wiadomo. Jako tutorzy sami nie wiemy.. nawet seniorzy nie maja zbytnio informacji na temat. Czasem zdarzy sie ze pogadamy z jakims ziomkiem z suportu albo Cmem i powie co nie co. Temat lepiej zamknac bo nic ciekawego tu sie wiecej nie pojawi po za tym ze polowa bedzie wyrazac swoje wyobrazenia ktore najczesciej sa wylacznie domyslami... Pzdr |
Cytuj:
Ile jeszcze będzie topiców o nowych serverach. Pewnie wejdą jak po każdym update, wejdą to będą...X( @up I wszystko jasne... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |