![]() |
MDW-Sprzedawanie loota...
...czyli OTS na real tibi. :)
Dużo na hajsu co xd? http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=4iq9n2izq81uahty /Bartek PS: Chyba nie musze mówić, że film nie mój... =) |
omg jakby to sellnal na allegro to w hu* kasy :)
|
Najs, po update ta kasa mu szybko zejdzie :D
|
@UP
Co ty swirujesz, Moge cie dotknac? |
tyle kasy z samych gsow ja pierdziele
|
22:48 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie
22:42 Silvar Kedric [5]: siemka 22:42 Silvar Kedric [5]: dasz cos jak wejde na maina? 22:43 Moorgaroth [12]: czesc 22:43 Moorgaroth [12]: jaki masz lvl 22:43 Moorgaroth [12]: tylko chce sie zapytac 22:43 Moorgaroth [12]: niehgce zadnych free items On ma trudne zycie :< taki spam |
nice ponad bp w cc :d ale po upie bedzie mial waste ;p
|
kiedys sie podniecalem takim czyms ale teraz nie robi to namnie wrazenia za bardzo ;p
ale i tak gratz Mati 22:45 Royal Zubin [8]: jak bedziesz mial czas nazbieram mi kamieni 22:45 Royal Zubin [8]: i wyslij parcelem Kuszaca propozycja dla MDW pewnie odrazu po filmie to wykonal |
omfg on to jest zarobas 10 kk w samych gs-ach.... nie mam pytan
|
Cytuj:
|
Fajna kasa chciałbym miec tyle. Tak ogólnie to mu wspólczuje tyle spamu od noobów co on dostaje dziennie to szok.
|
@ topic: nic, tylko pogratulować :)
@napski spam: Kiedyś byłem źle nastawiony do MDW.. żal mi było chłopaka, że niszczy swoje życie przed kompem.. Teraz go podziwiam bo widocznie tak wybrał i dla niego nie jest to strata czasu a najbardziej podziwiam go za to, że wytrzymuje wśród tej polskiej bandy kretynów żebrzących o "fri itans!1!1!1". |
dla niego robic fri itanz z GS'ami to jak dla mnie wywalac brass helmety :D
|
22:23 Moorgaroth [12]: czesc
22:23 Moorgaroth [12]: jaki masz lvl 22:23 Moorgaroth [12]: tylko chce sie zapytac 22:23 Moorgaroth [12]: niehgce zadnych free items 22:23 Moorgaroth [12]: ani takich tam 22:23 Moorgaroth [12]: jaki jusz masz lvl 22:23 Mateusz Dragon Wielki [340]: Utani Gran Hur 22:23 Sloneczik [17]: Siemka 22:24 Sloneczik [17]: chcialem sie dowiedziec gdzie ty expisz ;DDD 22:24 Sloneczik [17]: jak ty dziennie level bijesz ;D mnie by telepalo jak by tak do mnie pisali xd |
On ma ignore private messages wlączone, inaczej by nie mogl grac. ;)
|
Ale tak serio to te noobki nawet smieszne sa :P
|
Prosze was nie zaczynajcie znowu spamu na jego temat. Osiagna to co osiagna, ale kolejne 20 stron o tym, ze to ots i o tym, ze bedzie lipa po update to tylko strata waszego czasu.
|
22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie
|
lol a tym co mu pomagali nic nie dal...poweidzial "thx" i nara...loool co za kretyn xD ja jak mi qmpel pomogl to dostal bohy chociaz sam mialem niewiele..;P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |