![]() |
Soft Boots?
Czesc.
Mam pytanie odnoscie Soft Boots: Czy mam je używać, aż zostanie ostatnia minuta, aby je odnowić u NPC, czy mogę z nimi czekać aż do końca czasu? Boję się, że znikną, gdy czas się skończy ;) |
Cytuj:
|
Dzieki.
Ktoś to potwierdzi? :) |
Ja ;) Widziałem takie w jakimś domku...... :D
|
To ja następny to potwierdzę.Nie musisz zostawiać jednej minuty.Jak się zniszczą nic się nie stanie.Możesz je naprawić w Venore za 10k.Suma opłaty będzie taka sama jak będą całkowicie zniszczone ,lub zostanie im 2h.Pozdrawiam
|
Bede kolejna osoba ktora to potwierdzi ;p po 240 min zamienia sie w worn soft boots i wtedy mozesz je naprawic
|
Ja też to mogę potwierdzić ;), buty po 240 min przestają działać i tracą swoją magiczna moc ;(.
|
PoTwIeRdZeNiE
Ja również to potwierdzę że soft boots-y mają 4h czasu się kończą......Możesz w nich łatwo robic mlvl:D..::Ponieważ dodają one manę i hp::..:)
|
Nie trzeba duzo myslec i bys super inteligentnym zeby sie domyslic ze:
10k = 10 Roh-ów Rohy działaja przez... 8min*10=80minutek a softy przez 240minutek Do tego jeszcze softy szybciej odnawiaja mane i zycie PS. Jezeli sie pomyliłem np. z tym ze Roh działa 8min to mnie poprawcie bo juz rok nie gralem i nie pamietam co i jak :P |
Może ktoś jeszcze potwierdzić? Tak dla pewności...
|
Mi znikly jak sie zużły :( dzialaly 240 minót i puff nie ma :(
|
Cytuj:
|
tez mam pytanie, czy soft bootsy dodaja wiecej many po update ? zauwazylem ze dodaja po 10 ( czy jakos tak ) ale w wiekszym odstepie czasowym niz przed update, wiec jak to wychodzi ?
|
Też potwierdzam soft boot's można odnawiać do zniszczenia...
Był już update? xD |
Cytuj:
@UP Tak uptade był przed chwilą :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |