![]() |
Lmm?
Heyah!
Czy opłaca mi się kupować LMM ?? Mam 9lv ;p :baby: |
Podaj profesję, lv, skille, ale i tak sie nie opłaca kupować =]
|
Nie totalnie nie ma po co
Ja kupilem to sobie i probowalem moim sorcem strzelac (skilli sorca nie pamietam ) to rabnalem w sczura i go nie zabilem :D Runa ta jest tylko do treningu celowania runami, lecz BARDZO H LVLOWY sorcek moze z tego zadawac w miare jako takie hity (hoc takiemu to na hmm kasy nie brak ;) |
Cytuj:
Jesli chcesz potrenowac strzelanie runami, a masz gratis kase na jakis tam wydatek. Np taki sorc strzalem z hmma zabiera np ~150hp, to strzalem z lmma zabierze ~60-70. |
Nom, sorc, ktory ma 400% sily (czyli np. 60 mag lvl i 120 lvl) moza zadac czlowiekowi 120 a nawet wiecej obrazen :) Zgadzam sie z Toba w pelni, nekromanta :)
|
re up:
jezeli chodzi o hmm to max na takim poziomie moze zadac 168 czyli 168 hp w moba bez zbroi... w gracza jest polowa mniej obrazen. odlicza sie tez punkty pancerza... |
ciekawe kto sprzeda Ci LMMy
nawet sorcom na 8 levach sie to nie oplaca :D |
LMM zupełnie się nie opłaca robić, a tym bardziej kupować.
Ja robiłem na 8 lvl i 1 mlvl, żeby mi mlvl wskoczył. |
Ja mam sorca 28 lvl 37 mgl i jak robie se lmm dla jaj to 1 i pol bp na pelnej manie i na te szmaty soldki ide . B)
|
Chlopcy blagam was ,nie wypowiadajcie sie na tematy o ktorych nie macie pojecia,to nie jest trudne,poprostu gdy sie czegos nie wie to sie
trzyma ryj na klutke podstawowe pytanie do wszystkich co tu sie wypowiedzieli CZY WY KIEDYS DO ****Y NEDZY GRALISCIE SORCEREREM LUB DRUIDEM NA POWAZNIE?????????????? od 50 lvl sorca skupowalem wszystki lmm jakie tylko moglem dostac(wszystkie) a trudno je dostac gdyz ludki na 10 lvl nie widza sensu kupowac czaru co zadaje obrazenia 10-20 lecz wiecie co??ja widze sens gdyz moj lmm zadaje obrazenia 30-60, wole na guarda walnac 2 hmm i dokonczyc lmmem niz sie wnerwiac ze zuzywam ten cenny strzal hmm na 40 zycia guarda w zyciu juz tak jest ze nie nalezy patrzec na sprawy takie jakie sa w danej chwili lecz nalezy na nie patrzec przyszlosciowo,takie jakie moga byc, lmm,ih,to czarki przydatne dopiero na nieco lepszych obrazeniach magii niz 100%,a nawet 200% |
Zgadza sie midlelvl sorc expojac na guardach (przyklad) moze zaoszczendzic nawet 1/4 hmmow a hlvl (z sila czarow 300%) nawet 1/3
|
Nigdy tego nie kupuj.
|
Cytuj:
|
Thx
Jezusie, dzienki za wypowiedzi. Ostatecznie nie kupiłem tego :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |