![]() |
Pytanie o Rare items.
Cześć wszystkim!!
Mam male pytanie w sprawie items. Dlaczego cipsoft wycofal z dostepnosci itemki typu winget helmet dragon scale legs demon legs warlord sword i wiele wiele innych bardzo bym prosil o odpowiedz. Tylko prosze mnie nie wyzywać jestem poprostu ciekaw dlaczego tak sie stalo bo kiedys mozna bylo je zdobyc a teraz nie i to mnie dreczy dlaczego tak sie stalo. |
Demon legs wycofane. Ło jezu, apokalipsa, aleś walnął. To niby skąd na antice Hesp ma D Legi w domku? GM'owi pewnie ukradł...
Wiele z tych itemów nadal jest na różnych światach. Winged helmet ma kilka osób na Anti, DSL leży sobie w Tibianicku, Warlord sword też. |
Mowilem kiedys bylo mozna je zdobyc ale teraz juz nie a ci co je maja to sie cieszą ale juz teraz nie da rady ich zdobyc i dlatego sie pytam czemu juz nie mozna ich zdobycwac
|
Rarki
Te przedmioty (przynajmniej wg Cipsoftu) mozna zdobyc, jednak w praktyce ma je kilka osob, moim zdaniem jest to jedno z zagran firmy, aby wiecej graczy chcialo grac. Takie przedmioty wprowadzaja pewna zagadke w grze: jak je zdobyc, kto je ma, jesli kazdy mialby do nich dostep Rl tibia stalaby sie OTS-em.
|
Aha dziekuje za informacje.
|
Taki np warlord sword jest do zdobycia, dowodem na to moze byc ze CipSoft nalozyl na niego ograniczenie (110+ lvl) ;)
|
Heh na magic long sworda terz jest ograniczenie.... Wszystko dlatego ze te itemy sa nadal w grze i musza miec takie same wlasciwosci jak inne bronie.
Pozatym jak powiedzial Knightmare wszystko jest do zdobycia. A na winged helmet (podobno) jest quest i zostal on wykonany na antice i premi, jezeli dobrze poszukacie to znajdziecie spoiler. |
no bo jaki by byl sens robienia itema jesli nie mozna by bylo go zdobyc? pewnie wszystko mozna zdobyc tylko trzeba rozwiazac nie jedna i nie latwa zagatke...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |