![]() |
Jutro Update a New Server ?
Witajcie
Wiadomo juz z tibia.com ze jutro bedzie update Ale nie wiadomo czy w nim bedzie nowy server czy kiedy ?! Zawsze servy byly przed update i teraz niewiem ;/ Jezeli ktos cos wie na ten temat pisac :) |
Jezeli mialby by byc, to by Cipsoft napsial o tym na stronie glownej.
@edit Poplacz sobie... |
o lol jutro update a new serwer!? ;/ ale powalone ;/
pierw powini 2 now servfy potem update... ehh |
Jak to juz ktos napisal wczesniej na tym forum
"Nowych Swiatów NIE BĘDZIE!!!!!!!!!! POWTARZAM NIE BĘDZIE!!!!! CO NAJWYŻEJ NON-PVP!!! Powód: Za dużo dzieci Neo gra na NON-PVP! Wszystkie Non s± zapchane gra tam ¶rednio po 900 osób!!!!! Hail Dzieci NEO!! Dziękujemy!!!!!" 8o8o |
@topic
Obcowanie z ortografia u ciebie slabooo a po drugie "Nie" z czasownikami piszemy osobno. |
Cytuj:
Przecież jaki¶ czas temu było że zrobili nowe swiaty pisalo tak na stronie głuwnej czyli teraz następnyh niezrobi±:D |
ciekwae kiedy ?? w tym tygodniu alob miesiacu ?
czy w tamtym ubdate podaj nazwy |
Czy będ± nowe serwery to się okaże jutro... Dzięki Bogu, że już update - w końcu nooby się nie będ± wypytywały o bezsensowne rzeczy :D
|
Cytuj:
Co do tematu to uważam , że nie warto z każda głupot± przylatywac na forum -.- Cytuj:
|
;|
Looknij Mój Temat Wczesniej -.- Smiecisz Forum
|
nie wiem co ma ze sob± maj± wspólnego update a nowe servy ? Poza tym takich tematów to już z 5 widziałem
|
mi osobi¶cie się wydaje że nie będzie new servów ;)
|
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=24&a=41
Jset juz taki temat, więc jeden z tych dwóch do usunięcia (jezeli nie oba). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale co do tematów do sie zgodze... :p Poczekajcie ns na bank kiedys bed± ;p I tak jestem pewny ze wielu z was nie ma nawet pacca(przez pierwsze 2 tygodnie nie mozna wejsc bez pacca na ns dla nie wtajemniczonych) :P Ciekawy jestem ile jeszcze takich tematów bedzie ;> |
Cytuj:
moze ktos ma juz dosc wojen, uzerania sie z PA i walki o byle co ?? moze ktos chce pograc dla zabawy by przez to ze go ktos ma zły humor nie pa¶ć grajcie sobie na pvp i padajcie w bezsensownych wojnach, a non pvp zostawcie w spokoju |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |