![]() |
Expolit
Byl tu taki filmik Acient demon kill demodras i tam haker wstawil link ukryty pod nazwa youtube i ja w to weszlem.Jak mam to usunac?:confused:
Dziekuje za odp |
To jak weszles to masz problem. Najpierw trzeba patrzec na link a pozniej wchodzic. W kazdym razie czy masz exploita nie jestem pewien. Anti-virus ci nie zareagowal?
|
Ściągnij wersję trialową jakiegoś dobrego antywirusa i przeskanuj sobie komputer. Pozdr.
|
|
Nod32 skanuje narazie wykryl tylko trojana:p
Expolit to taki keylogger?Moge grac w tibie bez obawy ze dostane hacka? Nie wykrywa nic oprocz tamtego trojana.Moze go nie mam? |
Cytuj:
|
A przez jaką przeglądarkę wszedłeś? Jeśli Mozzilla, Opera to się nie bój ;d
@down & 2 down tia ;d |
Mam Mozile firefox.Czyli nie mam expolita?:)
Dziekuje wam za odpowiedzi:) |
Cytuj:
tez weszlem w ten link,ale mam mozzile czyli na 100% nic w kompie nie mam?? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak masz Mozille to nie powinieneś mieć exploita, exploity wykorzystują dziury w programie, Mozilla ma mniej dziur niż IE :). Niewiem jak można mieć explita na kompie, jak wszedłeś na stronke z exploitem to powinieneś mieć jakiegoś trojana, keyloggera, ale nie exploita.
taki offtopic : jaki msg cie się pokazał na stronie?? Może wait second...?? bo to może być taki javascript albo ie_xp_pfv_metafile |
Pokazalo sie cos takiego : Please wait few minutes
Down Mi tak pisalo a ty nic nie miales napisane? Wbilem sie na noob chara jak on dsotanie chacka to mam expolita (wbilem sie jakos 1,5h temu) |
Cytuj:
jak ja weszlem w ten link to nic takiego nie pisaloB) |
PS: FireWall by wykrył keya albo exploita? odp plx
|
@Up
Teoretycznie powinien wykryć i zablokować...ale tylko teoretycznie. |
Nie dajesz 100% pewności? Bo ja chce sie tylko upewnić ;P
|
A jakiego używasz antywira i FW ?
|
Jak masz FireFoxa, to nic nie masz............te exploity co oni daja, dzialaly rok temu na IE ............
|
@Up
Skąd wiesz co tam dali ? |
@up
Proste. Sprawdzić URL na Exploit Prevention Labs. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |