![]() |
LINKIN PARK RUUULEZ! - Afk - NO!
Właśnie siedze sobie przed kompem, a głośników napier**** muza Linkin Park - Tak Linkin Park RUUULZ! <śpiewa:"somwhere i belong...> Chce żebyście tu mówili co robicie trenując się w Tibii - i nie chcąc żeby was Afker PK zabił? <nuci:"i become so numb..."> ja trenie na Cave Ratach (zwykle 5 u rotów i jest spox) No to co tam robicie?
|
nie lubie linkin park... wole raczej muze bardziej Skate-Rockową:S typu Sugarcult, Millencolin, Lit, czy nawet Rise Against:P
|
LP i LB ssają
|
Przykro mi, Linkin Park to nieprzeciętne dno, niemieszczące się w żadnej skali ;-) Kiedyś zauważysz jak bardzo się myliłeś.
Carcass - to jest muzyka :) |
re:LEO
Ale temat walnołeś... Schowaj sie z tym LP ! re: Dobo Gdyby ten heretyk chciał do Metal Militi dołączyc nie wpuszczaj go bo zatruje nas swoją Linkinowską muzyką NUmetalową - granie dla nastolatek. |
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja odpalam sobie swojego koffanego WinAmp'a, wrzucam cala zawartosc folderu Mp3 (~3gb), a miedzy innymi znajduja sie tam:
-Iron Maiden - rox0r plx -Dream Theather -Manowar -Bruce Dickinson -Helloween -El Dupa (Kazik) -Ira -Led Zeppelin -System of a Down No i....Guns N' Roses! Rzadziej Queen, Scorpions, Ac/Dc, Megadeath A co robie podczas traina ...?? Np. odrabiam lekcje, czytam Wiedzmina i inne ksiazki Sapkowskiego, spie (na klawiaturze...bardzo dobra poduszka), bawie sie z kotkiem, tyram siostre i co najlepsze komponuje jakies ciekawe solowki na perke albo bass xD |
Hehe, sam lubilem kiedys LP, znam parwie wsyztskie slowa na pamiec etc ... ale to bylo dawno, teraz wole zespoly takie jak:
In Flames Manowar Slipknot Soilwork Nightwish ... etc ... etc ... |
linkink park sUx
paktofonika,abradab r0x jezeli chodzi o lp lubi go mój rl friend rankor |
Grrrrrrr...
Glupi New Metal!
Rammstein Rox! Metallica Rulezz!!!!! Wez Nie Pisz O Lp Bo Jeszcze Ktos Cie Zhuntuje |
Rammstein (wg mnie) ma dobry tylko "Amerika". Nie żeby to jakiś debest utwór z muzyką genialną, ale wpada w ucho. :)
|
LINKIN PARK RULEZZZZZZZZZZZZ ( TEN METALICZNY DZWIĘK I GŁOS :p )
|
A ja tam lubie Linkink park ale zazwyczaj to słucham dzwięku kompa :D
|
0_o Ale żeście się wqrzyli... Chcialem sprawdzić tolerancję na forum - tak naprawdę LP SuX - MeTaLiCa RuLz!!! Ale się uhahałem z ludzi, którzy brali to na serio :D :D :D Hahahahaha ale się qmpel (Psiaq) uśmiał - myślałem, że się w gacie zleje :P
@re Berials: idz się sam schowaj - jak się dowiem gdzie mieszkasz spale ci chatę :D @re @diXon KInIan@: Racja Abradab RoX - tuz obok metaliqi :evul: |
Cytuj:
|
Ok - chcialem zachowac twarz ico ? LINKIN PARK RULLLEZ!
O gustach sie nie dyskutuje :D |
Też słuchałem Lp, ale znudziło się, i taki bez wyrazu, co innego Rhapsody...ktoś słucha??
Co to qrwa było to "Niom ja:)"?? Kto mi wyedytował?!?!:p |
Qrna wiem jedno co moge na te czasy powiedziec:Zgadzam sie z niektorymi i stwierdzam fakt ze...LINKIN PARK SUX!!!(a szczegolnia ta piosenka...eee jak jej tam?Noob? :) )I tak jak sie slucha 3 piosenki z powiedzmy tam 2 plyty(bo ja wiem ile ich maja?) to ma sie wrazenie jakby sie slyszalo tego calego nOOBa(a Numba!O!).Wszystkie piosenki takie same i moim zdaniem najlepsze sa stare ostro grajace zespoly rockowe i pochodne.
Metallica Guns N' Roses AC/DC Iron Maiden itd... I LP SUXXX!!!! :evul: |
@ Leo
Dobra dobra , myslales ze jak napiszesz o LP to zaraz do tego topicu zaczną pisać posty rzesze fanow LP . A że "coś" nie wyszło i chcesz ratowac twarz to zaraz zmieniasz gust i LP (jeszcze niedawno twoj ukochany zespol) sux. Żal mi Ciebie.Oczywiscie na Twoim miejscu probowal bym ratowac te twoje LP (no nie wiem , ze wiele osob zaczyna od tego swoja przygode z muzyką , i ty jestes jedną z tych osob.).No trudno Pozdrawiam PS Metallica i abradab to niezła mieszanka . Masz wszechstronny gust... |
hmm nie jestem fanem LP ani LB ale kilka ich piosenek mi się podoba ;) ja mam dość łagodny gust więc to znajomych nie dziwi :P
właśnie zapuśiłem LP: :One step Closer: potem zagraja dla mnie "Breaking The Habit" a w kolejce czekaja juz LB: "My Way"; "Rolling"; "Mission Imposible 2" a na dokładkę Papa Roach: "Blood Brothers"; "Last Resort" jak zapewne znawcy zauwazyli nie sa to nowe utwory ale to mi nie przeszkadza :P muszę ściągnąć sobie jeszcze kilka utworów, tych nowszych i tych starszych ;) P.S. Papa Roach i Limp Bizkit uwielbiam za muze do Tony Hawk's 2- nie pamietam jak to sie pisalo ale przy tej musie niezle mi sie smigalo na desce :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |