![]() |
Mapa
moze mi ktos podac link do mapy calej zebym mogl ja dac do folderu z tibia i zebym mial cala odkryta! znalazlem kiedys ale teraz nie moge znalesc! przeinstalowalem tibie i musze znalesc nowa mapke a nie moge! jezeli ktos ma liink bardzo prosze o podanie!
|
Masz tutaj moje mapki. Wypakuj je do folderu z Tibią. Link:
http://www.filefactory.com/file/ad14da/ @down No nie wiem, one są chyba na 7.8. |
na tibia.xx.pl jest
|
Cytuj:
|
@up
znajdz takie cos: Download for free with FileFactory Basic kliknij w to i powinien sie pokazac kod do przepisania jak nie to klikaj do skutku a potem jak przepiszesz kod ENTER i kliknij w to: Click here to begin your download :) |
ok dzieki ziomuś! spoko gość z ciebie!
|
a moze mi ktos podac link do calej mapki odkrytej bo tutaj nie byla cala folda nie byla odkryta itd.! bardzo prosze o inny link!
|
Podpowiadam jak sciagnac mapy, sam to robie laduje do pliku tibi
i tak nie mam ich w grze......WTF X( jezeli ktos mial podobny problem prosze o pomoc....nie wiem co jest grane @edit jezeli ktos mial przez pewien czas noobka w glowie tak jak ja to informuje ze all z mapami jest podane na 1 stronie tibia.pl tylko, ze nie jest wspomnianie, iz plik "Dane aplikacji" moze byc ukryty i jak ktos ma wlaczana opcje "nie pokazuj ukrytych plikow i folderow" noto szuka i nigdy by nie znalazl ;] |
sciagnolem inna mapke zrobilem tak jak pisze na glownej stronie i dalej mam mapke nie odkryta! moze mam zle pliki! podajcie link do dobrych plikow plz!
|
Nie gorączkuj się, Narazie nie dostaniesz tych map bo jest najwyrażniej jakiś bug, albo zabezpieczenia. Cierpliwości
|
@Sigurd
Harpun podal dobra baze plikow mapy do tibi Sciagnalem ja i mam cala mape (oprocz nowych wysp"chyba"), wiec radze zrobic ci to samo B) |
xative jestes w stanie wytumaczyć jak odkryć ukryte foldery ? bo ja nie mam danych aplikacjii ... :(
|
www.tibia.org.pl -> Download -> Cheats And Helps <Tylko tam jest 100% czysta mapa(mapy :P)
Do Tibia.pl . Nie namawiam nikogo do używania tych Cheatów ;) Więc niechce warna :P |
ok juz nie trzeba wszystko juz mam dobrze!
|
Wytłumaczcie mi jak najprosciej sie da próbowałem już wyszystkiego plax:(
|
Ech...czy Wy od razu wchodzicie na forum? Albo nie umiecie czytać?
C:/Documents and Settings/<Użytkownik>/Dane Aplikacji/Tibia/Automap -- tu wklejacie :> Ukryte pliki: Narzędzia>Opcje folderów...>Widok>Ukryte pliki i foldery -- tam macie wybór :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |