Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Topic fanow Podpalaczy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13609)

Podpalacz 07-10-2004 22:08

Topic fanow Podpalaczy

No wlasnie:]

Wpisujcie tutaj Wasze wszystkie dobre i zle doznania ze spotkan z Podpalaczami;]]]

Jestem ciekaw ilu ludzi z tego forum zabilem:PPP

Pozdrawiam

Pod

Spire 07-10-2004 22:11

pieknie pieknie....
ja jestem za podpalaczami
patrzac nato ze jestesmy w UNI europejskiej nasz kraj powinien dostac pewnego "kopala" i ukazac sie na arenie miedzy narodowej
podpalacze sa tego okazem

HAIL PODPALACZ!!!!!!!!!!!:>
one of them hereXD

Omega~ 07-10-2004 22:12

Ja tam nic do Podpalaczy nie mam... : P
Nawet fajna "mafia" -.-
Moi kumple a rl majom dużo deadów od "Killed by xxx Podpalacz"
Tworzycie nawet miłom atmosferke a Ab (tak na swój sposób)

Ashlon 07-10-2004 22:33

Gildia podpalaczy rulz :P Frotoglut (teh podpalacz) sie przyplatal, ale coz, jedna osoba mafii nie zmieni :P

Lowca 07-10-2004 22:58

Heh..... Podpalacze to spoko goście widziałem właśnie przed chwilą Podpalacza z white skullem :D :) jeszcze nie zginąłem z ich ręki :) i nie mam zamiaru :D

Lowca 07-10-2004 23:02

aha To był mój pierwszy tekst napisany na forum więc no comment plz :P

behama 07-10-2004 23:06

omfg.........

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podpalacz
No wlasnie:]

Wpisujcie tutaj Wasze wszystkie dobre i zle doznania ze spotkan z Podpalaczami;]]]

Jestem ciekaw ilu ludzi z tego forum zabilem:PPP

Pozdrawiam

Pod

bezsensowny temat....

Podpalacz 07-10-2004 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behama
bezsensowny temat....

Moze chodzi Ci gul ^^ Jak sie nie podoba to nie pisz;]]]
Dalem w Inne bo to luzny topic, nie mam innego forum gdzie moge to wrzucic

Spire 08-10-2004 17:36

;p PODPALACZ ROOOOOOOOOOOOOX

Barwuś 10-10-2004 20:37

heh... jeśli popdalacz to osoba która daje fire filda za drzwiami i przesuwa osobe pod te drzwi aby przy ich zamknięciu ta osoba wlazła w ogień... to wkurzają mnie Ci kolesie!!! ja nei umarłem z tego powodu... raz mnie n00b przesuwał i chciałem zobaczyć co zrobi... a znajomi od razu wchodzą w ogień w kilku pierwszych sekundach wtedy noobek ma skulla a co za tym idzie to raczej wiadomo

Ashlon 10-10-2004 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barwuś
heh... jeśli popdalacz to osoba która daje fire filda za drzwiami i przesuwa osobe pod te drzwi aby przy ich zamknięciu ta osoba wlazła w ogień... to wkurzają mnie Ci kolesie!!! ja nei umarłem z tego powodu... raz mnie n00b przesuwał i chciałem zobaczyć co zrobi... a znajomi od razu wchodzą w ogień w kilku pierwszych sekundach wtedy noobek ma skulla a co za tym idzie to raczej wiadomo

To sa n00by podszywajace sie pod podpalaczy. Prawdziwi podpalacze tak nie robia ;).

Druid Regis 10-10-2004 23:09

Co mogę powiedzieć Podpalacze wymiatają i tyle :)
Jak już ktoś napisał tworzą atmosferę bez której Ab nie byłoby tym Ab jeśli wiecie o co mi chodzi :)

+Jeszcze ani razu nie zginąłem z ręki Podpalaczy a nawet lałem z hmm kilku ;P (hehe ale tylko jak Fargass jest w pobliżu :D )
+ogólnie mimo że robią rozruby to czuję się bezpieczniej :)

-Wyrwałem powyżej 100 od Poda
-Lechu i Kolczyna zjechali do reda mego run lejąc z fista ;]
-No i nie będę liczył ile to razy jeszcze wyrwałem przypadkiem od nich...

Pod..sumowując ja sobie nie wyobrażam Hiberny bez Podpalczy :D

PS: Ale ten joke z frii items był głupi, myślałem, że wreszcie dług dla Fargassa spłacę :P

PiXik 11-10-2004 15:07

Ja pamiętam z dawnych czasów jak to podpalacz jechał na mc nieustannnie;/...A jak tak teraz patrze to z tych uh hmm makerow powstały niezłe postacie:P

Dr.Unknown 12-10-2004 14:40

Hiberna kojarzy mi się nieodłącznie z Podpalaczami, podpalacz, brat podpalacza, kolczyna i wiele, wiele innych, btw ile was w ogóle jest??:D

Podpalacz 12-10-2004 19:23

Ilu nas jest???

Podpalacz,Brat Podpalacza,Lechu Podpalacz,Kolczyna Podpalacz,Somenix Podpalacz,Kaamos Podpalacz :]

:))) To sa postacie ktore graja;]]]

Co do deadow to wiele ludzi dednelo:PP Fargass tez sie zalapal....

A co do FRIIII ITENZ to k.urwa nie moja wina ze mi wywalili topic:/ i prawie dostalem bana -.-

Pozdro

Ashlon 12-10-2004 20:15

@UP : Proboj zliczyc jeszcze, ilu to jest "xxx podpalacz" nieaktywnych, lub takich, ktorzy wbijaja na hiberne dla zabawy / w celu pogadania, posiadajac postacie na innych swiatach (lamaj teh podpalacz na przyklad :D).

HeCti! 12-10-2004 20:23

Podpalacze?Hmmm ogolnie smieszni panowie.:)Szczegolnie Brat Podpalacza.Raz uratowal dupe dla mojego brata-low lvlka wtedy.Jesli beda rzadzic w Ab o ile juz tego nie robia to jak popekuje troche to chyba mnie nie zabija,a wrecz przeciwnie pomoga ni?:)Ok narkz,a co fri itenkow to smieszny subject byl xD

Podpalacz 12-10-2004 21:04

Subject byl smieszny ale Teh Podpalacz sie nie ucieszyl;]]]]

Dostal masowy spamkie na GG i mu sie wylaczylo:PPP Nie mogl mnie nawet wybluzgac;]]]]]

haha xD

Forgeh i tak jestes lamka i skrzat:PPPPP nekro kop go tam w rl za to ze lami:PPPP

Pozdro;]]]]

Podpalacze RULEZZZZZZZZZ

:]

HeCti! 12-10-2004 22:00

Jak dasz fri itenka to beda Podpalacze rulezzz.Ale tak na serio to git kolesie z Was.:)

Gex 13-10-2004 21:15

Podpalacz wannebe

omg Adaś, braciak wy power abuserzy jestescie :p
kiedy jakis redRUN'ow sobie pozabijamy ? :P
dodaj jeszcze Iluvatarar Podpalacz < pr0 skill0r ktorego 20lvl przewracaja ale smieszny noobek :P

pod musimy sie jakos znowu ustawic i sie napic ;] (ale nie umawiaj sie z painfulem i devilem bo skonczycie gadajac o tibii :P )
Chodz do mnie na auree bo nudze sie tak samemu bez was :]

Zadne Hail podpalacze Hail Hibernan ab'dendriel small terrorist eoL, podpalacze i spolka ;] (podpalacz chcial kiedys namelocka ! wstydzisz sie rodziny? :P dobrze ze zle wpisalem reason :] )

/signed Eolithic the small Archonts terrorist :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50.