![]() |
Problem z mapami (jak naprawic)
Pewnie wielu z was zauwazylo ze stare mapy nie dzialaja otoz trzeba zrobic tak.
Wchodzim w c:, document and settings, tam mamy dane aplikacji albo application data w ukrytym folderze, szukamy tam tibi, stare mapy kopiujemy do folderu automap a tibia.cfg wczesniej i juz wszystko dziala jak nalezy. Jak rozwiazac ten problem znalazlem na tibianews |
A moze ktos mi powiedziec jak mam to zrobic gdy tibie mam na dysku D: ??
|
Cytuj:
@ Glupiec Dzieki bardzo mi i moim kolegom pomogles;-) |
Cytuj:
|
Hmm wierze ze dziala,tylko jeden problem w Windows ME nie ma czegos takiego jak documents and settings...
Jak zrobic zeby działało na Me ?? Prosze pomóżcie Z góry dziękuje. |
"niema co, tekst godny bash.tibia.pl, gratulacje dla tego pana "
panie wszechwiedzay moze nie wszscy sa takimi "madrymi" jak ty to teraz niech ktos cos poradzi jak mam zrobic coby dzialalo na viscie?? |
@Demonstar
W ME wchodzisz w C:, później w Windows i tam są Dane Aplikacji, później w Tibia i Automap i tam wrzucasz mapy. Powinno chodzić. :) |
-.-
Nie wiem czy to tylko u mnie ale u mnie nie ma folderu "dane aplikacji" a mam windows xp??I gram bez map;(
|
Jak wejdziesz w Doccuments and Settings, i później w folder twojego użytkownika, bierzesz zakładkę narzędzia, później opcje folderów i w zakładce widok, zaznaczasz "pokaż ukryte foldery" i powinny ci się dane aplikacji pokazać. :)
|
Thx
Wielkie thx Marvelo znalazlem folder:) A jush myslalem ze bede musial wszystkie mapy odkrywać na nowoX(
|
a ja mam taki problem ze u mnie nie ma pliku z automap i tym tibia.cfg tez nie ma jest tyklo Tibia,Tibia.spr Tibia i Tibia unins000 co robic
?? |
Proszę niech ktos napisze jak ja mam to zrobic na Vista, zebym mial moje stare mapki, bo troche tego tam mialem odkryte.
|
Thx
Dzięki ja też mialem ten problem... i wielu moich kumpli tez :) zaraz im pomoge, cieszmy sie razem :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |