![]() |
Nowości
Witam. Chciałem założyć ten temat abyśmy wszyscy poznali nowe rzeczy w update. Tzn wymieniamy wszystkie nowe rzeczy w update (oczywiście nie typu spear mają nowy wygląd albo że nie upadają).Więc zaczynamy...
nowy loot z troll - 0-12gp krzyżyk zamiast kropki na minimapie (i podawajcie tym podobne rzeczy) |
hity knightow za 150+ na paladynach -.-
PS: ja jakos roznicy nie widze w hitach, a kumpel z lvlem o 10+ wiekszym rozwala zerki na hita (ten sam knight) |
Update
@Topic
Knight - Hity mocno zwiększone. W broni (atk:35, Def 25 +1) Byl także temat o tym, że jak skille zostały zwiększone to będzie się trudniej trenować, lecz nie ma przy tym problemu. @OFFtopic Ja osobiście swoim sorcerem nie widze różnicy dlatego mi to w niczym nie przeszkadza B) Nareszcie knight nie będzie workiem treningowym na wojnach.:p :mag: |
19 paladin z 63 skilla uderzył 141 w carrior worma(czy jak to się tam pisze...) z łuku.
|
Hmm, sickle ma atak 5, nowy wyglad spirów, hatcheta, power bolty za 6 gp w sklepie.
|
You see piercing bolt.
It can only by wielded properly by players of level 30 or higher |
@TOPIC
zostawia sie ślady na sniegu :D:D które po około 4 sec znikają... @OFFTOPIC co do skillowania, to swoim 49 knightem troche nadzwyczaj szybko zabijam slimy z daggera i czasem nie zdążą się zrespić. |
Nowości
Ten temat powstał, żeby forum nie zalała fala nowych tematów.
Wpisujcie tu nowe rzeczy, które zauważyliście po update. (Opinie będą kasowane) |
kamienie 5 atk
p blocy jak bylo mówione robi sie po 10 zwiekszenie hitów srednio zaówazalne ;0 pal robi po 8 burstów nie po 3 jak przed up ;P |
nowy wyglad: green tunic(na prawde ladny), giant sword, rh, hatchet, spear. Bronie dwureczne moga nosic tylko knighci. Sorcem 68 lvl 58 m lvl walnalem w wyverne 511 z e wave- czyli nie najgorzej, a walnalem tylko raz z wave, wiec nie wiem czy przypadek czy norma. W grafice i szczegolach tibii zauwazylem tylko male gowienko. Jak jest drabina do podziemi to w podziemiach na kratce ktora sie naciska, tej oswietlonej przez slonce, zeby wejsc up widac taka trawke, chyba z zalozenia mialbyc to jakis mech:D.
|
z GSów lecą Poison Arrowy =P
Aaa i z Djinnów leca jakies nowe speary =P |
00:08 You see a hunting spear (Atk:32 Def:0).
It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. It weighs 22.00 oz. z Walky:P |
-z DLa spadło mi 6 power boltów.
-nowy staff z draga -swoim 30ekiem, ze skilem 55 i knight axem bije cyce jak wysokopoziomowy knight przed updatem. best hit jak narazie 139 |
Wiem, że z zerków lecą hunting speray. Hity w moim przypadku są bardzo zauważalne i sa o niebo lepsze.
Dla knightów porada: jak chodzicie na dragi... broń boże nie użuywajcie uhów... kupujcie manasy i exurujcie... ja zamiast tracić 1 uha na draga trace 1 manasa czyli 3 razy mniej kasy wydaje ;] bo uhy teraz gorzej lecza jak wiadomo. |
z mino archera i dwarfa soldiera leca 0-4 Piercing Bolt.
No knight i pall wala lepsze hity. łatwo zauważyć Na rooku tez wali sie większe hity ja walnolem5 lvl w wolfa za 22 |
Ja na tej nowej wyspie spotkałem stado mamutów, jeden daje chyba 165 expa, dużo większe hity palków i knightów, trofea w domkach, i taki nowy mieczyk fajny poelciał mojemu koledze z frozen spider czy jakos tak.
|
Cytuj:
|
Bardzo ładny, wprost piękny wygląda cape.
http://img300.imageshack.us/img300/6978/capevt7.jpg |
palladyn ze skillem 99 potrafi wyciagnac z power bolta okolo 350 dmg :O
|
O Rly?
Jak Skilluje z knife moim 10lv na full def Trole Padaja w 1- max 3min
Tera trudno skilowac aaaaa i jeszcze cos moim 32 ek niebije tak mocno GS'em jak FS XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |