![]() |
Arena
Co trzba zrobic zeby mozan było wejsc na arene?
|
Dołączając sie do tematu proszę napisanie wszystkiego co wiecie na temat areny. Tzn poziomy walki, jakie potworki(trudność) na wybranym poziomie, ile kasy potrzeba, nagrody itp
|
tibia.erig.net/arena .....
btw czy ktos wie co trzeba zrobic aby przewrocic mamuta |
Musisz zakupic 3x mead w tej tawernie i upić się nimi koło mamuta i use na mamuta on się przewróci i będzie miał gwiazdki na głowie ;)
P.S Nowa zdobycz z areny ;) lvl2 lekki hardcore :p 08:19 You see a mystic blade (Atk:44 Def:25 +2). It can only be wielded properly by players of level 60 or higher. It weighs 35.00 oz. This sword is only granted to a scrapper of the Svargrond arena. |
Prosiłbym o zdanie relacji osoby która próbowała najłatwiejszy poziom,
Mam najta lvl 39 skile 65/65 dam rady? Bo widzę, ze potworki nie są zbyt silne ale są zmienione nazwy to i może są silniejsze... |
Sa troche silniejsze niz ich normalni ale wykonasz swoim knightem.
Wystarczy kilka uh... |
08:52 You see a headchopper (Atk:42 Def:20).
It can only be wielded properly by knights of level 35 or higher. It weighs 45.00 oz. This axe is only granted to a greenhorn of the Svargrond arena. Najslabsza arena. 57 sorc, 2 minuty visowania, waste 300 many i 1k na wejscie :D |
Cytuj:
Co mam mówić i do jakiego NPC? I jak to jest z wyborem nagrody? |
a wie ktos moze co znajduje sie w prezentach albo w bp z areny?:PP
|
Jak wejsc na najlatwiejsza arene?
|
Cytuj:
tu masz wszystko |
nie chodzi mi o to... chodzi mi o prezenty i backpacki ktore tez mozna wybrac
|
Idz i sie dowiesz
|
nie wiem czemu wiara pyta się czy da rade na 1 poziomie areny . potworki są wyraźnie słabe wystarczyło by wziąć z 2uhy(ewentualnie na zapas) i po kłopocie.
nawet ja gdybym miał pacca pokonał bym pierwszy poziom areny :) |
Powie ktos jak zrobic ten quest zeby mozna bylo walczyc na arenie albo da linka gdzie jest to napisane
|
na tibia.erig.net znajdziesz caly opis. Quest nazywa sie Barbarian test
|
Nie ma takiego czegos jak barbarian test jakbys mogl to podaj linka
|
Na 1 lvl areny mozna isc tak mniejwiecej od 20-25 lvlu jak kto chce bo monster slabe sa.
Na 2 lvl lepiej zabrać dwarfen ringa bo djin jest do ubicia, ostatni boss wali tak po 200-300. Żeby wejść na 1 lvl areny trzeba dać npc 1k, na 2 lvl areny trzeba 5k wpłacic. W każdej chwili można uciec z areny (tp na samym dole areny). Jak sie padnie to sie traci tak jak przy normalnym pwnedzie tyle ze nie mozna wrocic po cialo ofc. Żeby wogole mozna bylo walczyc na arenie trzeba zrobic barbarian test u Npc Sven. |
Ogolnie, arena nie jest, dla pallow, bo nie ma gdzie uciekac, tak wiec mozesz miec problemy.
|
http://foteka.pl/mini/b12fc70cd8aa17...9920a4aaf6.jpg
Może mi ktoś pomóc? Wykonałem wszystkie poprzednie misje, jedynie z tą mam problem. Zrobiłem wszystko jak było opisane na erig.net. Kilkam na mamuta use i wyświetla mi się tylko komunikat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |