![]() |
Loot W 8.0 Wziety Z Ots?
Witam:)
Wczoraj po 2 godzinach na hero mój loot wygladal tak: crown legs, crown shield, crown armor, crown helmet, fire sword, war hammer, red piece... Kumpel siedzial na dlach i spadly mu 4 dsmy, loot wyraznie zostal polepszony, pytanie-w jakim celu? |
Po pierwsze, sądzę, że to poprostu był fart, bo ja expiłem i nic super mi nie wylatywało. A po drugie, jak ci się nie podoba, to nie graj. :)
|
A w którym miejscu napisalem ze mi sie nie podoba:)
|
On ci po prostu lota zazdrości :p:p:p
|
A później się wkurzają, że nie mogą sprzedać dsm za głupie 40k.
|
tez mam wrazenie ze wiecej leci xD po 1,5h siedzenia na scarabach mam
14:23 Using one of 7042 gold coins... 14:24 You see 8 scarab coins. They weigh 1.60 oz. tyle ze kamyczkow nic nie polecialo ;p |
o.o
typ mial poprostu farta.... wczoraj walilem dragi/dle od update... do ok 1 w nocy ... i nic nie zlotowalem ;] dzisiaj tez bilem je dosc dlugo i poza 2 glowami dl'a i bronia z dragona;] nic ciekawego nie polecialo
|
To działa tak, że po update nowe bronie lecą szybciej, żeby wyrównać to jakoś, ale najwodoczniej mieliście ogromnego farta.
|
ale powiem ci że coś w tym jest na necro siedziałem 3 dni i ani jedna para bochów a jak sie wbiłem po update wylotowałem 1 pare bohów wracając się już wyskoczył mi jeden zbłąkany necro i odziwo z niego terz poleciały mi bohy :O
|
Cytuj:
Co sie stao sie? |
Nom super, a gdzie wyrownanie cen ?!!! X( X(
|
po 20 minutach na beho wyciągłem 2 oczka beho shielda i 2 morning stary ;O
mam nadzieje że to szczęście a nie zwiększenie loota... |
Lepszy loot ponieważ twój atak jest dużo lepszy ;)
Szybciej expisz, lepszy loot, więcej kasy i jestes lepszy =] :p |
Cytuj:
|
Mi w ciagu 5 minut 3 axe ringi spadly z guardow.
|
OMG
Po UP-date zawsze jest lepszy loot bo chcą C-S aby ludzie wyllotowali nowe itemki... A co do DSM'a To u nas 25k:) LUNARA:D |
Siedziałem troche na hydracxh ale efekty znikome. Spadlo duzo knight armow i warrior helmow, ale mysle ze to kwestia przypadku. Lecz wg mnie zostal troche polepszony.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj siedzialem z 4h na dragach i mialem 3woi dragon hammera i dragonbone staff. wiec loot good :] a nigdy mi nic nie spadalo
Najpierw huncilem double respa na venore d land i mialem 2 woi potem poszedlem na edron i mialem woi. Pozniej nic nie spadalo wiec myslalem ze mialem farta... ale nastepnie zabilem dragi na ank i mialem d hammera. Mi sie zaczela tibia podobac bardziej ;p Nie dosc ze hity fajnie wchodza z mystic sworda praktycznie tak jak z gsa to jeszcze loot fajnie leci :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |