![]() |
ile mogą chcieć za to...
witam ponownie - ile mogą ode mnie żądać za beholder shield, lub ewentualnie castle shield? nie chcę, żeby mnie oszukano... ;)
|
Podaj serwer , ale na większości beho shield 1,5k a Castle napewno powyżej 50K
|
beholder 1k-2k
castale 70k-150k |
Beholder shield - powyzej 1k
natomiast na moim serwie castle shield jest chodzi powyzej 60 k. Ja tez mam pytanko ile na refugi jest warta naginata. |
Mam kilka pytań
1. Ile mogą chcieć za fire sword i od którego lvlu on jest 2. Ile kosztuje caly crown set i od którego lvlu on jest Swiat Calmera |
1.Fire sword 4-6k 30 lvl :(
2.Crown armor ok 20k crown legs 13-15k crown helmet 2-2.5k crown shield 6-8k Razem ok. 41-45.5k |
A jaki byście polecili miecz przed 20 lvl i po 20 lvlu
|
@up
Po update możesz narazienosić Two Handed Sword tylko ;/ ale około 25 to FS + C shield. Potem Bright Sword itp. itd. Później będziesz wiedział z czym ci sie lepiej chodzi expić. |
Na celescie jakis kretyn ochnal mi castle hsielda za 7k... (98 ek - kupil postac i widocznie byl taki tepy ze osadzal przedmioty po statystykach ;) )
|
Na calmerze fire sword 4-5k Natomiast c set crown armor 13k, Crown legs 25k-30k naprawde:( crown helmet 2k crown shield 7k
|
Ile moga chciec za k-seta,dragon shield,warrior helmet i serpent sworda na Eternii?
|
na moim servie beho chodzi po 1k c armor 15 16 k crown legi 35k;(;(royal helmet tak samo golden armor z 25 30 a naginata z 8k
|
a wiecie ile kosztuje dragon shield? z góry dzięki ;)
|
rety zalogujcie sie na postać otwórzcie sobie Game chat i napiszcie "how much xxx ?" czy "what price is" czy cholera wie jeszcze jak nawet po polsku mozecie zapytac najwyzej dostaniecie bana ^^ No i poczekajcie ąz ktoś odpowie Będą to najprawdziwsze dane bo z WASZEGO servera.
Dragonka może kosztowac od 4-10k chyba ze ten nowy update jakos znaczaco na to wplynie. |
Ale chyba po to jest ten temat żeby początkujący gracze mogli poradzić się doświadczonych.
PS. Ile mogą na Calmerze chcieć za Warrior helmet |
clerical mace - za ile moge to opchnac? ;]
|
Cytuj:
Mozna zrobic to dyskretnie... a jak juz masz czelnosc to robic to chociasz napisz na jakim servie, a nie jak kilka osob wyzej "ile kosztuje to a tamto" tylko nie ma napisane gdzie. Cytuj:
|
Ja Clerical mace kupywalem gdzies od 500golda do 800 golda...
|
za ile kupie ??
-fs -k arm -medusa shield Świat - Celesta |
Ile kosztuje HOSERMAN HELMET na danerze?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |