![]() |
Dziwne znalezisko
Dzis podczas expienia na Darc catedral z Assasina wypadly mi dziwne zielone gwiazki nie wiem czy maja jakies specjalene wlasciwosci nie chcialem ich marnowac
http://i144.photobucket.com/albums/r...bia/loocik.jpg Maja one 28 ataku, moze zatrowaja? normalne gwiazdki tez wypadly. Jak ktos Wie Wiecej o Zielonych gwaizkach niech napisze. PS. na tibia Wiki nic nie pisze nawet ich tam nie ma. |
Rzeczywiście.Też raczej obstawiam ,że zatruwają.Odziwo w czasie testów nikt nie zapodał screenów z typ typem broni.Jak jest częstotliwość wypadania tych gwiazdek?
|
nie wiem dokladnie zabilem gdzies z 50 assasinow
i tylko 5 wypadlo i to na raz wiecej nie wiem |
Pisze wlasnie temat o nowych broniach ale na tibiaerig.net nie ma tych gwaizdek
Znalazlem zaraz cos o nich napisze: Dziwne w broniach jest tylko assasin stars i wypada z Warlocka Niestety w opsie Assasina sa tylko zwykle gwiazdki |
Ja też obstawiam, że zatrówają bo są zielone i mają mniejsze staty. Można to porównać do poison arrow i arrow :P. Arrow zadaja większe hity, a poison mniejsz lecz zatruwają i też są zielone. (po części)
8o |
Na oko widać że poisonuja, albo upijają ;)
|
A może one nie zatruwają.....może są zielone bo musiały się czymś różnić od tych zwykłych.....a może i zatruwają:D
|
może to fake , skoro nikt dotąd o nich nie słyszał B)
|
@up
Ty jesteś fake -.- To jest jedna z nowej amunicji wprowadzonej w update Zakładam że zatruwają xd |
Panie autor tematu , podaj pan nazwe tych gwiazdek
|
Znlalzem takie coś!!!!!!!!!!!!!!1
http://foteka.pl/mini/6f6586a21cb543...ffbdac2517.jpg
1.21:30 You see 2 hunting spears (Atk:32 Def:0). It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. They weigh 44.00 oz. 2.21:31 You see 12 piercing bolts. It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. They weigh 9.60 oz. 3. 21:30 You see a dragonbone staff (Atk:35 Def:18). It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. It weighs 18.00 oz. Small flames are dancing around this strange weapon. |
Cytuj:
http://i144.photobucket.com/albums/r...ia/gwiazki.jpg |
zwracam honor, żeczywiście takie gwiazdki istnieją , na tibia.erig.net można o nich przeczytać
Tristan> to samo pisało pisało kilka postów wyżej , aż tak ci zależy na liczbie napisanych postów ?? |
Nazywają sie Viper Stars
Maja 28 ataku Leca tylko z Assasina Zatruwaja 2 punkty życia |
Też uważam, że te gwiazdki otruwaja. Przydała by sie tu ich nazwa, poniewaz moglaby dużo zmienic. Jak wypadnie ci więcej to jes wypróbuj. ;]
Sorrka nie zauważyłem dalszych stron tego tematu :P dlatego zedytowałem ten post :P |
Gwiazdki Zatruwają nazywają się Viper Star Atk: 28 Def: 0 2.00 oz. Zatruwa Wroga a on traci 2 hp co turę .
|
ja myślałam że to assasin stars
|
Cytuj:
Podsumowałeś tylko...jeden niepotrzebny post ;p @topic: A jeszcze są takie czerwone...wie ktoś coś o nich? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wymagania: Minimum 80 lvl by móc zadawać normalne obrażenia. Waga: 2.00 oz. Kategoria: Bronie dystansowe (1-ręczne) Opis: Najlepsza jednoręczna broń dystansowa. Wypada z: Warlock, Behemoth, Demon Wartość: 450 gp. Bardzi prosze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |