![]() |
Hunting Spear
No wiec tak mam pytanie czy po updacie hunting spear jest dystansowy?bo ja nim na palku zucalem i do tego zamiast 18 to ma 32 atk o co chodzi:P:baby:
|
Ano Hunting Spear jest teraz dystansowy i ma zmienione staty. Dodatkowo wylatuje dos czesto z zarka, lecz chyba nie mozna go sellnac u faccowego npca. :( Mimo statow lepszych od zwyklej wluczni, chyba nie bedzie zbyt czesto wykorzystywany, ze wzgledu na pojawienie sie Royal Speara, ktorego mozna kupic u paccowych npcow za jedyne 15gp.
|
no juz wiem a przy okazji mialem 3 i kazdy po okolo 2 rzucenia zlamany zaal.pl
|
Cytuj:
|
Royal Spear a Enchant Spear to to samo? Jakie hity z tego idą? Lepsze niż p-bolty?
|
a paczcie na to .. nie wiem czy ja sie myle czy co ale look
20:38 Enli Eleli [38]: sell 7 hunting spear 20:38 Brengus: Do you want to sell 7 hunting spears for 175 gold? 20:46 Enli Eleli [38]: sell hunting spear 20:46 Brengus: Do you want to sell a hunting spear for 25 gold? z tego co mi bylo wiadomo mozna go bylo sprzedac za 250 gp |
Ja sie wkurzyłem jak poszedłem sprzedać kilkanascie sztuk hunting spear. Zbierałem je jeszcze przed update, myślalem ze na nich zarobie, a tu psikus.
|
Ja zdazylem jeszcze po updacie pae gp na nich zarobic...
Lecialy z Seentineli jak oszalale nawet po 4 naraz:). No ale bylo minelo. |
niezle niezle;]
|
wie ktos wogole ile enchant spears sa warte ?
|
Od upa nie grałem, ale te speary mozna bylo na Askarze za 30 dyszki dostać.
|
Ja pozbieralem 27 hunting spearow z valkiri po updacie i sprzedalem je za 2.5k a 10 sprzedaje po 1k i wiara mi kupuje i na tym zarabiam:P:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |