![]() |
Co oznaczaja opisy przy broniach
jak sie wezmie look na bron to jest Atak i defence. Po updacie jest przy defence jest np 18+1. Co oznacza ten 1 i jak działa? POzdr
|
Myslę że to dodany jeden punkcik. Na przykład:
18:21 You see a Ice Rapier (Atk:100 Def:1 +1) Więc myślę że to 101 ataku i 2 defence bo dodany 1 punkt |
Przy okazji powiem, że Ice Rapier nie ma już 100 Ataku tylko 60 :P
|
to jest od ktorego lvl mozna tej broni uzywac lol np. +2 to znaczy ze od 2lvl mozesz uzywac tej broni jakie nooby
|
Cytuj:
Żal plx -.- To znaczy ile punktów dodane jest do shielda. Jak masz masz +1, a masz dwarven armor to ci wychodzi 27 defa a nie 26. :P |
Cytuj:
|
plusy lub minusy przy broniach oznaczaja ile obrony doda sie lub odejmie od tarczy. np. masz bron 35 atk. 20 defa +3 i shield z 27 defa, czyli w sumie masz 27+3=30 defa. o to w tym biega
|
Kiedyś było pisane, że co jakiś czas przy wbiciu xx lvl dostaje się bonus. Może to o to chodzi...
|
Mi sie wydaje że jest tak jak mówi prywek. + lub - dodaja to shielda na atk 30 def 20 + 3 wiec twój shield ma + 3 obrony więcej a jeśli jest broń dwóreczna to chyba jak jest atk 45 def 17 -2 wiec ma 15 defa :p
|
Cytuj:
Jeżeli masz +1 to znaczy, że do shielda twojej tarczy jest dodawane +1 defa, czyli np: mam BS+Meduse to mój shield jest taki: shield z tarczy + 1 z bsa więc to +1, +2, +3 to jest ilość defa dodawanego do tarczy :) |
Cytuj:
Jak to przeczytalem myslalem ze z krzesla spadne ja pier... co za noob wez ty sie naucz grac -.- |
Cytuj:
|
@drezynka
ahhahahaAHhahahAHAhhaahhaah buahahahahahaah nieee wytrzymaaam haHahaha :D:D:D @TOPIC + albo - oznacza ile pkt ataku lub obrony dodaje sie lub odejmuje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |