![]() |
no buy
zawsze gdy gram knightem to co uzbieram trochę gp zawsze kupuje nową broń teraz mam zamiar zrobić nowego knighta
i mam takie pytanie jaką broń wybrać bym mógł sam zdobywać lepsze bronie z misji i potworów? PS teraz po ypdate nie ma większego znaczenia rodzaj broni bo wszystkie wyrównali więc dlatego zamierzam wybrać bronie których nie będę musiał kupować |
Temat tak samo głupi jak mój o fluidach :)
Jeszcze nie odkryto wszystkich broni a nawet jeśli to nie są opisane (miało ich by ć ponad 50 z tego co pamiętam) Poczekaj jeszcze z tydzień to ci może ktoś odpowie. |
Jeżeli chodzi o same bronie to znane są tylko 27 z czego najwięcej to clubów. Dystansowych jest 7 nowych wiec to jeszcze nie 60 jak zapowiadał CipSoft :wiking:
Jeżeli chcecie je wszystkie zobaczyć to tu: http://tibia.erig.net/Sword_Weapons |
Cytuj:
|
mi chodzi że ze stworów też mogę
ale mam okropny problem z doborem broni już chyba 2 miesiąc się zastanawiam na początku chciałem używać swordów puźniej axe a jeszcze później myślałem o clubach a teraz sam nie wiem miecze są drogie axe na niektórych serwerach cięrzko zdobyć (gram na unitera) a cluby mają mało defa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |