![]() |
Troche bez sensu...
Po co lac cyce na dystans jezeli ma sie go 21. Jak masz tyle sword to se je lej swordami!
|
Tak tylko ja go bilem dla jaj
poszlo 70 strzal :P |
a dlaczego palem uzywasz fsa? przynajmniej tak pisze tematem ze jestes pal :P
|
nie jestem palem
popatrz na ilosc many i zycia a po za tym popatrz na skile nie sadze zeby palek mogl miec tyle w swordzie |
Ja nie moge, ale wy nie kumiaści jesteście!!! Chłopak chciał pokazac cos smiesznego czyli knighta ktory zawala cyca ze strzał :D
|
Hehehe good Job ja widzialem filmik przed ostatnim update gdy gs byl wolniejszy jak 2 knightow zabilo gs z boltow :)
|
"Wiek: 11"
.... -,- Dzieci pisać nie umieją a za Tibię się biorą ... |
"-.-" a że limit 10 znaków to się wypowiem, słabiutkie(żeby niepowiedzieć bardzo słabe) skile jak na ten lv., takie skile miałem na 10 lv. (niechce mi sie sprawdzać na jakim serwie grasz ale nawet jak na no pvp to i tak masz slabe skile). Przy tych skilach i EQ niehuntuj na cyclopy nawet z fs-em i g-shieldem, moim knightem hunty na cyce zaczeły się dopiero opłacać od skili 61/60 <19 lv.>[puźniej oczywiście trenilem].
|
hahah
hahahah ale lol 14 zabral<hahahhahahahahahhahahaqhahahbumugu> :baby:
|
Cytuj:
Ech... czemu ludzie jeszcze się nienauczyli że gadanie "a ja na xx lv miałem skille xx/xx, a ty masz jak na ten lv..." jest mało sensowne bo jeśli takie skile mu odpowiadają i jest z nich zadowolny toznaczy że są dobre i odpowiednie. Pozatym on używał łuku, dla zabawy... A żeby niepisać całkowicie nienatemat to powiem że calkiem fajnie :P Przynajmniej coś w miare oryginalnego. |
heh jeszcze ciekawiej by bylo cos takiego: druid/sorc 10 lev 5 mlev i cycka z hmm...ciekawe ile by mu zeszlo i czasu i hmmow...
|
;)
Jezu ludzie jak jemu takie skille odpowiadają, to ma dobre ja też nie mam dużo lepszych i mi się podobają. A tak wogle to gratz 1 cycka z łuku :) Następnym razem weź ze 300 strzał i zabij 4/5 cycków, to popatrzymy na 2/3 advanciki :P
|
HEHE, daleko musiałeś go wyloorować żeby go w końcu zabić
BTW Kyczyna widziałem przed chwilą w Amazon Camp Huntował z Monkiem:D |
Cytuj:
wez sobie knighta ze skilem 21 w discie zobaczymy czy dozyjesz(****u) wzucilem te screeny bo myslalem ze ktos tu jest obiektywny (nie liczac ciotexa i paru innych- pozdrowienia) ale oczywiscie jeden brechta ze na screenie uchwyiclem tylko hita 14 (best byl 28 frajerze) jeden sie czepia ze mam slabe skille (lol) itd. @edit: " :baby: " <--- to wszystko wyjasnia ,jakis niedobry pan zabral ci smoczek to sie zdenerwowales a tak przy okazji - nie podoba sie to masz pecha "DZIECIAKU!" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |