Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Skillowanie na Dwarf Geomancerze. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136418)

Crocir 28-06-2007 00:06

Skillowanie na Dwarf Geomancerze.

Witam!
Chciałbym prosić Was, abyście opisali mi formę skillowania na Dwarf Geomancerze, poneiważ niektórzy mówią, że Monk ma bić Geomancera, niektórzy że nie...
Oraz abyście odpowiedzieli na kilka pytań:
1) Czy opłaca mi się skillować RP na 25 poziomie z 64 distansem po Update? Czy może lepiej pujść expić, a poskillować później?
2) Ile spearów trace po 1h skillowania?
3) Czy może proponujecie inny sposób skillowania? (podaj przykład i omów)

Jako, że mam promocje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania.

Czekam na pomocne odpowiedzi,
~Stitl

P.S. Nigdy nie grałem Paladinem na no-pvp:)

@ Piotrek~
Szukałem, nie ma....

@ Pan 2x down:
I co z tego, że mam bana? Ja mam bana a ty zaraz dostaniesz punkty karne za postowanie... Zatanów się co robisz ty ćwierinteligencie....

Piotrek Marycha 28-06-2007 00:47

poszukaj na forum... jest gdzies(pamietam na 100%), btw idz expic, styka ci skila :P

Daro93 28-06-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crocir (Post 1516148)
Jako, że mam profesje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania.

I bana na koncie xD

Kurczakos 29-06-2007 21:13

Oplaca Ci sie skilowac na dwarfie geo~~ dlatego ze slim lub cyclop za szybko pada przy skilowaniu. Lurujesz Geo~~ ustawiasz go tak zeby nie mogl sie poruszac i zeby atakowal monka... Ty lurujesz sobie 2 potworki zeby rosl Ci shielding i juz...

Candi 30-06-2007 00:11

Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.

Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp...

Weczer 30-06-2007 00:26

@Candi

Denerwują mnie tacy ludzie. Kiedy się nauczycie, że Tibia to gra dla ludzi i każdy może grać kim chce i kiedy chce, to w końcu jego sprawa czyż nie?
Mnie tacy ludzie nie denerwują, niech grają mi to nie robi różnicy...

Duch Niespokojny 30-06-2007 00:37

Lepiej chyba po prostu iść np. na lizardy i atakować z włóczni. Skill rośnie tylko trochę wolniej, a za to zamiast tracić kasę, zarabiamy ją i dostajemy punkty doświadczenia.

Crocir 30-06-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Candi (Post 1521207)
Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.

Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp...

Ostatniego postać magiczną miałem ponad 2 lata temu i był to druid. PRzedtem miałem 3 ek i royal palla z tym, że RP na Galanie, i jeszcze prze update 7.4 (pewnie wtedy jeszcze nie wiedziałeś czym jest Tibia...) W takim razie ine obrażaj mnie i nie wyxzywaj od noobów, którym nie jestem. Nie mam prawa nigdy nie grając na No-pvp nie wiedzieć jka się skilluje na geomancerze? Zastanów się koleś astępnym razem porządnie zanim na kogoś naskoczysz, obluzgasz go i prawie pogryziesz... Leci ci piana już z ryja?

Coach 30-06-2007 11:19

Ja bym na twoim miejscu expił

down. nie ma określonej liczby , to wszystko zależy od szczęscia

Ronx 30-06-2007 11:48

[quote=Crocir;1516148]Witam!

2) Ile spearów trace po 1h skillowania?

QUOTE]

No właśnie, niech ktoś powie bo mnie też to interesuje :P

HuBo 01-07-2007 11:16

http://www.forum.tibia.pl/showthread...ng+doskona%B3y

I wszystko jasne.
Co do waste spearów wydaje mi się że powinny schodzić tak 30~~ na godzine

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11.