![]() |
Skillowanie na Dwarf Geomancerze.
Witam!
Chciałbym prosić Was, abyście opisali mi formę skillowania na Dwarf Geomancerze, poneiważ niektórzy mówią, że Monk ma bić Geomancera, niektórzy że nie... Oraz abyście odpowiedzieli na kilka pytań: 1) Czy opłaca mi się skillować RP na 25 poziomie z 64 distansem po Update? Czy może lepiej pujść expić, a poskillować później? 2) Ile spearów trace po 1h skillowania? 3) Czy może proponujecie inny sposób skillowania? (podaj przykład i omów) Jako, że mam promocje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania. Czekam na pomocne odpowiedzi, ~Stitl P.S. Nigdy nie grałem Paladinem na no-pvp:) @ Piotrek~ Szukałem, nie ma.... @ Pan 2x down: I co z tego, że mam bana? Ja mam bana a ty zaraz dostaniesz punkty karne za postowanie... Zatanów się co robisz ty ćwierinteligencie.... |
poszukaj na forum... jest gdzies(pamietam na 100%), btw idz expic, styka ci skila :P
|
Cytuj:
|
Oplaca Ci sie skilowac na dwarfie geo~~ dlatego ze slim lub cyclop za szybko pada przy skilowaniu. Lurujesz Geo~~ ustawiasz go tak zeby nie mogl sie poruszac i zeby atakowal monka... Ty lurujesz sobie 2 potworki zeby rosl Ci shielding i juz...
|
Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.
Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp... |
@Candi
Denerwują mnie tacy ludzie. Kiedy się nauczycie, że Tibia to gra dla ludzi i każdy może grać kim chce i kiedy chce, to w końcu jego sprawa czyż nie? Mnie tacy ludzie nie denerwują, niech grają mi to nie robi różnicy... |
Lepiej chyba po prostu iść np. na lizardy i atakować z włóczni. Skill rośnie tylko trochę wolniej, a za to zamiast tracić kasę, zarabiamy ją i dostajemy punkty doświadczenia.
|
Cytuj:
|
Ja bym na twoim miejscu expił
down. nie ma określonej liczby , to wszystko zależy od szczęscia |
[quote=Crocir;1516148]Witam!
2) Ile spearów trace po 1h skillowania? QUOTE] No właśnie, niech ktoś powie bo mnie też to interesuje :P |
http://www.forum.tibia.pl/showthread...ng+doskona%B3y
I wszystko jasne. Co do waste spearów wydaje mi się że powinny schodzić tak 30~~ na godzine |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |