![]() |
Jak to jest z tymi broniami?
No własnie, pisze np. na FS, że od 30+ lvl można używać. Ja mam FS'a na 29 lvl i hity jakoś specjalnie małe nie są, bo dochodzą często do 150+, skille 60+/60+ (wiem, że słabe :P). Na Hunting Spearu pisze, że od 20+ lvl, ja na 19 lvl z distem 60 dzisiaj zabrałem 140+. Więc jeżeli pisze na broni, że od 30 lvla można używać, a ja mam mniejszy to o ile słabsze hity wchodzą?
|
Z tego co słyszałem, jezeli walisz bronia na 30 lvl a masz np. 29 to wchodza hity jak z najlepszej mozliwej broni na Twoj lvl. Ale to sa niepotwierdzone informacje.
|
Czyli ze jak na 35lvlu bede nosil avangera to bede walil jak z bs'a? czy cos?
|
Mam 25lvl i z BSa wale hity po +150 mam amazonke na hita
Z GSa wale hity po +5hp i mam amazonke chyba na 10 hitów... |
Jesli brac teorie pawła to tak.
|
Up:
Nie mój kolega na 20 lvl z war hammera bił po 20 a z battle hammera po 100+ nie raz więc jakby to co powiedział paweł powinien bić mniej więcej tyle samo bzdura ta teoria jest lipna, po prostu im mniej ci lvl brakuje do używania broni na 100%, tym strata w wysokości hitów się zmniejsza więc na 29 lvl z fs będziesz bił prawie tyle samo co na 30 lvl ale to są tylko moje przemyślenia... |
Te hity są masakryczne. Z głupiego skull staffa walę 200+. Wyobrażam sobie war hammera i hity 300+. Ostatnio na securze 90 ek huncił mamuty na jednego hita...
|
Mam pytanie....
Jaki level potrzebuję aby walić z board sworda? |
Ja np. moim najtem na 19 lvlu z barbarian axe przy skilach 51/50 wale 90+ dwarf na 1 hit idzie a soldy na 2 hity padaja :)
Knight Rox |
Broad sword nie ma ograniczenia levelowego, ale aby go użyć musisz być knightem,
|
25 knight 60/60
Z czym lepiej expic Knight Axe(od 25 lvla) czy Fire axe (od 35) prosze o odpowiedzi osoby ktore probowaly.chodzi mi o wieksze hity (czyt. szybsze zabicie potwora) |
@up
Jak masz obydwie bronie to potestuj, jesli nie to knight axe raczej ;] |
w takim razie wole 7.9
|
Lepiej jest walic bronia od swojego levelu, mam 25 kine skille 60/60 (slabe? no i?) i mocniej walilem z dwarven axe (best 150) niz z fire axe (best 90). Co do pana ktory pytal czym powinien walic- wal k axem. Jestem PEWNY ze bedziesz walil mocnij niz z f axa.
|
34ek, 71/71 - best z Bsa 219, z gsa po update 102 ;)
|
a ja mam 13 lvl knight i wale z fs nawet po 60
|
a na tym lvl od którego jest fs bił byś po 100+... weź se lepiej kup serpent sworda...
|
no tak to jest masakra ja mam 41 lvl awale z fire axe od 35 lvl jest moj best hit 205 ja sie boje co bedziesz jak np. d lanca 300 - 400?? OMG
|
za każdy poziom nie dociągniecia do jaiegos lvl spada procentowa skutecznosc broni niestety jaki to % to nie wiem chodzi mi o to ze np.
30+ lvl z FS wali 100% jego mocy a 20 lvl traci 10*x (30-20=10 dajmy na to że x jest 3%) czyli na 20 lvl mozemy wykorzystać tylko 100%-10*3%=70% sily Fire Sworda |
Ja mam pytanie mam 14 knighta z FACC skile 56/55 (nie bluzgac ze slabe bo caly czas skiluje i che to naprawic. Wczoraj poprosilem kolege zeby mi kupil crimson sworda 20lvl+ i ty moje pytanie czym bede lepiej walil tym, czy może lepiej kupic serpent sworda>??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |