![]() |
Water Elemental na Foldzie?
Chodząc przed chwilą po Foldzie zauważyłem kilka dead humanów:
23:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kwahu Batman. He was killed by a water elemental. 23:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Knight'Maderasso. He was killed by a water elemental. 23:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kryptman. He was killed by a water elemental. Z informacji (wciąż niepotwierdzonych w 100%) z game chatu wynika, że został gdzieś na Foldzie dodany resp Water Elementala. Mam więc takie pytania: Czy to prawda, że jest nowy resp WE na Foldzie? Czy może WE został dodany zamiast Fire Elementala? Czy zmieniło się coś jeszcze w respawnie na starych lodowych wyspach? (Folda, Senja, Vega) Pozdrawiam EDIT: Dzięki za informacje, temat uważam za ZAMKNIĘTY |
jak już zauważułeś, na foldzie, tam gdzie był przed update fire elemental, pojawił się water elemental. ma dwa respawny. zaraz pod drabinką wejściowąna 3 piętro podziemi, i na samym końcu tej trasy. radze uważać.
Na 25lvl knight skile 51/53 prawie bym dednoł. |
Nie wierze, ze na 25 lvlu przezyles atak water lementala. Bajki tez umiem pisac.
|
@2UP
To cię zdziwię, bo to jest możliwe. Tak samo jak z dragonem. Np. jeden slaby atak przeżyjesz i zdarzysz uciec. To samo z water elementalem. :) |
Ja wiem że nie ma na 100% respu pod drabinką chyba że ktoś zluruje on ostatnio zabił mi kolegę 11 lvl pall i poszłem go zabić i sie okazało się że bp manasków nie wystarczy i padłem ale on jest gdzieś na środku
|
To nie wiadomo gdzie ten water elemental ma respa? Teraz to ja boje się iść :baby:
|
no no trzeba na niego zapolowac se
|
lól
Cytuj:
a jeszcze jaki loot bedziesz mial <hahaha> |
Mój kumpel na nim padł, czy na 60 lvl-u (knight) dam mu rade?
|
Napewno go pokonasz jak będziesz jakby co sie UH'ał ;)
|
Gdzie ja teraz będę trenił :/ Jak mi lurną :o
|
jest to potwierdzone water elemental występuje na foldzie ledwie zdążyłęm uciec ;) znajduje się on pod wejściem z rotami... taka komora jakby ;) ja sie nie zapuszczam.:) zresztą chcecie sobie zdobyć exp lub stracic lvl zapraszam bardzo :)
|
lol na 100 % nie nie ma on respu pod drabinkom co sie złazi od rotów na duł on jest na dole jak fire elemenetar poprostu go ktoś wyciongnoł jakiś wysoki lvl
|
ja myślałem że to jakiś atak na folde :d byłem dziś zobaczyć jakie zmiany są po upie na folda senja vega. Schodzę po schodach idę troszeczkę a tu WE (najwyraźniej ktoś wyciągnął) na początku myślałem że ktoś chodzi na utevo res ina , ale patrze hit za 238 to uciekłem nie zabijałem go bo myślałem że jakiś noobek wejdzie i padnie :P. Po czasie padł 26 knight kilka sorców i drutów w lvl 9 - 19.
|
Mój kolega też tak zrobił i zarobił na tym ponad 25 k
|
To już w końcu nie wiem gdzie on jest. Macie tu mapkę http://img301.imageshack.us/img301/9519/poziom10wl.jpg
Czy chodzi wam o punkt .F ? Bo zamierzam się z kolegami tam wybrać i go pokonać :kat::elf: |
tak gdy zchodzimy na dół w punkcie F może on tam być ale resp ma jeszcze 1 piętro niżej na środku tam gdzie kiedyś fire elementar
|
Cytuj:
|
Macie tu mapki:
http://img301.imageshack.us/img301/2748/poziom24qd.jpg http://img301.imageshack.us/img301/9653/poziom31jr.jpg Chodzi wam o punkt .I czy .F czy może tam gdzie fe się respi??? :wiking::mag::elf: Szykuje wyprawe na we chodz loota nie ma to sama satysfakcja. ;) |
jest on dużo bliżej do miejsca gdzie sie respił fire elementar ale ty go sam pokonasz po co ci koledzy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |