![]() |
Krzyzyk na mapie
Od kiedy zainstalowalem nowa Tibie 8.0 krzyzyk wskazujacy moja pozycje na mapce zmienil kolor na brazowy\czarny. W Tibi przed update byl bialy. Ten czarny krzyzyk zlewa mi sie z tlem i go nie widac dlatego tez moje pytanie:
"Czy da sie jakos zmienic jego kolor?" Za odpowiedz dziekuje :] |
Jak wyczytałem na forum tutorów w czasie Testu Serverów:
Krzyżyk ten został zmieniony na kolor ciemny, ponieważ biel zlewała się z tłem lodowych wysp. Od razu zadałem sobie pytanie: "Czy warto zmienić głupi kolor krzyżyka tylko dlatego, że na [około] 20% mapy go nie widać?" Ekipa techniczna CipSoftu dała nam zaszyfrowaną (w kolorze wskaźnika na mapie) odpowiedź: "Jak nie masz PACC dziadu to się zgubisz, od dzisiaj drogę znajdziesz tylko na lodowych wyspach." Moim zdaniem zmiana tego koloru jest zwykłym nonsensem! P.S. Podejrzewam, że wszystkie kolory w Tibii da sie zmienić - jak się uprzesz to i okno z ekwipunkiem przerzucisz na lewą stronę ekranu. Pytanie brzmi tylko "Czy potrafisz? I po co Ci to?" |
po 1 . jest on fioletowy
po 2. tak jak pan up , ze sie zlewał z lodowymi wyspami po 3. mi to nie przeszkadza tylko pomaga po 4. nie da sie zmienić |
@up: Nie mów że się nie da. Na pewno w jakiś sposób się da. Problem jest w tym, że ten sposób mógłby być raczej mało legalny.
@Akune: No jasne, przecież teraz już nie wystarczy ułatwiać życia PACCom, teraz trzeba zacząć utrudniać FACCom, żeby zaczęli PACCa kupować. |
Cytuj:
10 minut roboty i wskaźnik zmieniony |
Przeciez on jest w tibia pic, po 2 minutach zmienisz sobie go na rozowy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ściągasz ten program , dalej chyba kazdy normalny wie co robic -.- |
@up
chodziło mi o legalny sposób a nie sciąganie gó*ien z tej zasranej stronki , mniej botów więcej gry ludzie -.- Co komu krzyżyk przeszkadza zeby majstrowac juz w .pic -.- Nie tibia , a ludzie którzy w nią grają schodzą na psy. |
Cytuj:
Wystarczy się pobawić hexedytorem. //Proud moderator of Torg. |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdyby to "gowno" co podal ten gosc nie istnialo to by tamten dzial nie istnial tam wszystko jest zrobione tym programem |
Cytuj:
@up mało mnie obchodzi dział fake , ps. post nie na temat? |
Cytuj:
|
Chcialem tylko zauwazyc, ze ingerowanie w klienta Tibii jest niezgodne z regulaminem Tibii.
|
Ale jak sprite editorem zrobić inny kolor krzyżyka, przecież Tibia to nie fake.
|
@Up
Total Own3d @XIII...eee to znaczy Harpun :P Bez urazy, ale większość "waszych" userów to ludzie którzy dostali bany tu (często za własną głupotę i trollizm) a u was czują sie trochę bezkarnie, ale to wina ludzi nie wasza ;) |
Cytuj:
A co do kwestii banów, to niektóre są przyznawane tutaj zupełnie bezpodstawnie. |
Niech zrobią czerwony najlepiej to bedzie wszedzie widac...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |