![]() |
Skillowanie kina po upie?
Więc... każdy kto próbował skillować po update wie o co chodzi (dla nie wiedzących - slime pada po kilku sekundach). I tu pojawia się moje pytanie - Czy prędkość padania slime ma duży wpływ na prędkość wbijania skilli? Jeśli tak to jak skillować na non-pvp przy skillach 75+/75+?
|
Może Monki?
|
Niech ci ktoś postawi monka i poskiluj na geomancerze (czyt. geomancer leje monka, monk nie leje nikogo, ty lejesz geomancera, 2 poison spidery leja ciebie)
@Up. Monki odpadaja bo maja lifedrain chyba |
@up z tego co wiem to monki nie mają life drain (moge się mylić)
Na non-pvp no to nie ma raczej za dużego wyboru...jeśli chodzi o skillowanie:) |
mam pytanko, czy prędkość wzrostu skill po apdejcie sie zmieniła? szybka odpowiedź plis :)
|
@up
Nie <10 sznakoff> |
a oplaca sie skilowac odrazu do 70/70 czy np. 55/55-60/60 i do 30-35lvla(bright sword / fire axe)?
|
to dlatego zmienili atak np. knife,small stones... z reszta nienarzekaj nie jest az tak zle, a jak ci na skillach 7 5pada po kilku sekundach to chyba z bsem trenisz^^ na skillach 82 nie jest az tak zle jak ty mowisz...
|
@_Modton_
Dzięki, tego podtrzebowałem :) Pozdro |
Co do monka i non pvp. Od jakiego poziomu i z jakim eq można na nich trenować? :)
|
Zmieszane Uczucia
Jak to po zmianach bywa nie morzna wszystkich zadowolić, to fakt skillowanie stło się ostatnio udręką jednak coś za coś jeśli się tylko troche pomęczymy to rezultaty naszej "ciężkiej pracy" będą bardzo widoczne zwłaszcza po tibia 8.0 ( mowa oczywiscie o hitach zadawanych przez nas).
|
Witam,mam knighta 30 lvl i skille 60/60.Skille są słabe lecz jak skilluje to dwarfy oraz roty padają na kilka hitów.Moje pytanie brzmi gdzie mógłbym skillowac??.Sądzę że dobrze szłoby ze slimami ale nie wiem gdzie jest mało osób aby tych slimow mi nie zabili.Dobrze byłoby z mapką.
|
a ja mam małe pytanie.Czy skillowanie knighta na skillach 70/70 na cycach ma sens.Czy będzie niewypał?
|
Cytuj:
|
Osobiście gram na Pvp i:
Po 1 Nie trenić na monku on ma chyba Life draina i duży atak... Po 2 Geomancer! |
Cytuj:
|
Ja nie wiem jak mam skilić >_>. 50/49 i z cluba na full def 2 roty starczają mi na góra 2 minuty :|. Na co i gdzie ja mam kurde iść żeby potrenić? (non-pvp) :/
@up no pewnie, że monk nie ma life draina xD |
Omg
Ludzie wy wogole znacie sie na skilowaniu ;( ?? Koles summonuje ci monka ty lurujesz na niego (na monka) dwa np: bugi aby to ich hity szly na tarcze nastepnie lurujesz 2 bugi na siebie (zeby tobie rosl shield) i walisz obojetnie czym monka (nawet knifem na skilach 55 bez problemu bedziesz zadawac blood hity). I w zyciu nie skilujcie na cycach chyba ze na 100/100. <<<Monk nie uzywa life drain>>>
|
Przeste update knight ma troche zle z skilowaniem ;/ a co gorzej swiaty non pvp
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |