![]() |
Wycinanie skór z potwora
Chciałbym sie zapytać czy jest możliwość wycicnania addonów z potórów na tibia.pl napisaliście w quescie na addona ze mozna mino leather wyciac z minosa kazdego ale czym wyciac.Knifem probowalem ale sie nie da . Tu napisaliscie -->http://tibia.pl/quest_pokaz/Citizen_Outfit_Quest ze
Addon: Backpack Wymagania: - 100 Minotaur Leather Metoda: - Minotaur Leather można wycinać, jak i lootować z wszystkich Minotaurów Z góry dziękuje |
Musisz miec obsidian knife i use na ded minoza w pierwszej czesci rozkladu. I pamietaj ze nie za kazdym razem otzrymasz skóre
|
a z kad ten obsidian knife wziąść
|
Kupić od gracza ,lub zdobyć z questu.
|
Z qesta związanego ze spoconym cyklopem qesta wykonujesz w kazo muszisz miec obsidian knife i dragon shield i je zamienic
|
1.ile jest warte 1 Bast skirt lub jak najłatwiej lub najtaniej je zdobyc
2.ile jest warte dragon shield lub jak najłatwiej lub najtaniej zdobyc 3.ile kosztuje obsidian lance jak najłatwiej lub najtaniej zdobyć |
1.
2. zalezy od servera ! 3. |
@2up
bast skirty z dworcow shieldy z dragow a obsidian lance z orcow ridderow |
ceny wszystkich itemow zaleza od swiata
bast skirt wypada z jakiegos dvorca dragon shield najlatwiej ale zarazem najzadziej z dragona obsidan lance chyba z questa??? a zreszta zobacz se na takiej stronce o tibii jak www.tibia.pl tam wszystko masz |
co do bast skirtów- lecą z Dworc venomsniper(niedaleko Port Hope, czyli potrzebny pacc) tyle tylk o że strasznie rzadko, expiłem na tych gnojkach kilkanaście godzin i leciał tylko shit, bast skirt wypadł 1, a na questa do cyklopa potrzebne 3- jak masz kase lepiej kupić od kogoś, ceny różne na rżnych światach , przeważnie 2 lub 3k za sztukę.
Jak zrobisz obsidiana to żebys się nie rozczarował - ja miałem 2 skórki na jakieś 50 czy 60 sprawdzonych minosów - nie ma tu reguły, możesz mieć 5 skór na 10 minosków ale... na przyszłość- podobna sytuacja jest z blessed wodden stake, możesz z vampa mieć dust ale niekoniecznie, a ile się trzeba nalatać jak pierwszy blessed robisz, no i 5k kosztuje + koszty tych podróży |
Cytuj:
lol Obsi lance ze Stalkera @DOWN Między innymi z questa |
Cytuj:
oprócz tego rider i stalker |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |