Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   przeczytaj zanim zrobisz temat udate sux!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136536)

Gelundi 28-06-2007 17:10

przeczytaj zanim zrobisz temat udate sux!!!

hmmm... Każdy uważa że update sux!.. ale ja nie uważam bo było gdzieś tłumaczenie o nadchodzącym udate że nie wprowadzą wszystkich zmian w jednym ale w dwóch, letnim i zimowym ponieważ uważali że to będzie za dużo na jeden. tak więc dla tych osób co uważają że nie da się grac teraz magicznymi to niech poczekają do zimy i wtedy zobaczą jakie zmiany wprowadzą z balansem profesji.. a teraz także każdy uważa że kina najlepszy.. dobrze miał przed a teraz źle bo niema na czym trenować bo każdy potwór pada szybko.. waląc z najsłabszej broni na pvm a pvp jest łatwiejsze bo gracze trenują na sobie.. tyle moich uwag

Malkowicz 28-06-2007 17:35

Dawaj aspiryne łeb mnie boli przez te duże litery.

Lukasz(R) 28-06-2007 20:10

ja z tego co czytalem niusy to wyczytalem ze balansoweanie bedzie prowadzone przez pare kolejnych updat'ow a nei przez letni i zimowy (oczywiscie moge sie mylic). Ale nie wydaje mi sie zeby mieli zamiar w kolejnym update oslabic knighto i polepszyc sorcow >.< poprostu zrobia to co uwazaja ze sie spodoba dla graczy i wyjdzie kolejny update ktory zadowoli max 50% >.<

Robert Lublin 28-06-2007 21:22

Ta ale napewno dadza cos dobrego dla sorkow i drotow w next update, bo nie mozliwe jest dla mnie ze 200ek wali tyle samo z sca co 200ms z sd ^.-
Ostatnio knight i pall czekal od ulepszenia sorkow/drutow (update z wandami) 2 lata wydaje mi sie ze tym rezem sork poczeka tylko do zimy...

Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa...

Gelundi 28-06-2007 23:21

Cytuj:

Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa...
możliwe ale na OTS łatwiej o trening a teraz knight ma strasznie utrudniony a nikt tego nie zauważył czas treningu na pvm znacznie się wydłużył a takiego sorca to nie interesuje bo on nie musi trenić tylko robi runy z którymi robi to co chce a nawet to takiemu facc sorc/druid zostały runki a facc knight nic oprócz zwiększonych hitów bo pewnie i tak nikt nie zauważył ale knight wspomagając się runkami mógł osiągać zbliżone DMG jakie ma teraz a także brońki na lvl to też utrudnienie knightem od początku będzie się grało bardzo trudno... może to trochę przekona niezadowolonych sorc/druid że jednak oni mają łatwiej bo nie muszą trenować a najlepiej zrobić test która z profesji szybciej nabije 30 lvl i wtedy pogadamy przyjmując że pall i knight będą musieli trochę potrenować aby dorównać sile postaciom magicznym

Talron 29-06-2007 21:24

Żeby zadowolić wszystkich trzeba byłoby ulepszyć wszystkie klasy.

90% ludzi (w większości noobki) zawsze smęci żę update śmierdzi i że kończą z tibią itd. a 99,9% i tak nadal zostaje a nawet coraz więcej ludzi gra w tibię, co oznacza że updaty jednak polepszają tibię a ktoś kto żali się do inncych że ma profesje za słabą pla pla pla niech spada z tej gry i pogra se w simsy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21.