![]() |
przeczytaj zanim zrobisz temat udate sux!!!
hmmm... Każdy uważa że update sux!.. ale ja nie uważam bo było gdzieś tłumaczenie o nadchodzącym udate że nie wprowadzą wszystkich zmian w jednym ale w dwóch, letnim i zimowym ponieważ uważali że to będzie za dużo na jeden. tak więc dla tych osób co uważają że nie da się grac teraz magicznymi to niech poczekają do zimy i wtedy zobaczą jakie zmiany wprowadzą z balansem profesji.. a teraz także każdy uważa że kina najlepszy.. dobrze miał przed a teraz źle bo niema na czym trenować bo każdy potwór pada szybko.. waląc z najsłabszej broni na pvm a pvp jest łatwiejsze bo gracze trenują na sobie.. tyle moich uwag
|
Dawaj aspiryne łeb mnie boli przez te duże litery.
|
ja z tego co czytalem niusy to wyczytalem ze balansoweanie bedzie prowadzone przez pare kolejnych updat'ow a nei przez letni i zimowy (oczywiscie moge sie mylic). Ale nie wydaje mi sie zeby mieli zamiar w kolejnym update oslabic knighto i polepszyc sorcow >.< poprostu zrobia to co uwazaja ze sie spodoba dla graczy i wyjdzie kolejny update ktory zadowoli max 50% >.<
|
Ta ale napewno dadza cos dobrego dla sorkow i drotow w next update, bo nie mozliwe jest dla mnie ze 200ek wali tyle samo z sca co 200ms z sd ^.-
Ostatnio knight i pall czekal od ulepszenia sorkow/drutow (update z wandami) 2 lata wydaje mi sie ze tym rezem sork poczeka tylko do zimy... Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa... |
Cytuj:
|
Żeby zadowolić wszystkich trzeba byłoby ulepszyć wszystkie klasy.
90% ludzi (w większości noobki) zawsze smęci żę update śmierdzi i że kończą z tibią itd. a 99,9% i tak nadal zostaje a nawet coraz więcej ludzi gra w tibię, co oznacza że updaty jednak polepszają tibię a ktoś kto żali się do inncych że ma profesje za słabą pla pla pla niech spada z tej gry i pogra se w simsy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |